PMB dă 18 milioane de euro pe sistemul de canalizare din lacurile Titan, Tineretului şi Carol

de:
31 aug. 2013
0 Afișari
PMB dă 18 milioane de euro pe sistemul de canalizare din lacurile Titan, Tineretului şi Carol

Primăria Capitalei organizează licitaţie deschisă pentru atribuirea contractului pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor necesare construirii sistemului de drenare de la partea dreapta a Casetei – canalul colector principal sub albia Dâmboviţei, dar şi pentru alte lucrări la sistemul de canalizare şi de evacuare din lacurile Titan, Tineretului şi Carol, potrivit anunţului postat pe e-licitatie.ro, scrie mediafax.ro.

Pentru reducerea cantităţii de apă care se infiltrează în canalul colector, se vor proiecta şi executa printre alte lucrări, trei staţii de pompare pentru refulare preaplin din lacurile Carol, Tineretului şi Titan.

Totodată, proiectul va include şi toate documentele necesare pentru elaborarea proiectului tehnic şi detaliilor de execuţie în conformitate cu legislaţia naţională.

Valoarea estimată a contractului este de 82.563.000 de lei (aproximativ 18,30 milioane de euro), fără TVA, care vor fi plătiţi din bugetul Municipalităţii şi din fonduri europene, prin Programul Operational Sectorial de Mediu – POS Mediu.

Având în vedere cheltuielile neprevazute care ar putea apărea, respectiv cheltuielile cu servicii sau lucrări care pot fi incidente pe parcursul derulării contractului, valoarea maximă a acestuia ar putea ajunge la 91.244.000 de lei.

Durata contractului sau a acordului cadru este de 30 luni de la data atribuirii.

Contractul, care va avea forma unei asocieri, va fi atribuit firmei cu oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, licitaţia urmând să aibă loc în data de 21 octombrie, la ora 11.00, la sediul Primăriei Capitalei, se mai arată în anunţ.

Cookies