ARHIVA B365

Lucian Mândruță, dat în judecată pentru instigare la omor

Revoltat de moartea micuţului Ionuţ, care a fost mâncat de câini, Mândruţă, şi el părinte la rândul lui, a scris pe Facebook un mesaj tranşant despre această dramă. Impresionat de sfârşitul tragic al băieţelului, el nu şi-a mai putut ţine nervii în frâu şi le-a adresat indirect vorbe grele membrilor Fundaţiei Vier Pfoten., scrie Click

„Doamnele care vă pupaţi cu maidanezii în bot, doamnelor fără soţ, şi sex, şi minte, ce mai puteţi face pentru familia care şi-a pierdut un copil de 4 ani, ucis de maidanezi? Ruşine să vă fie, nemernicelor! Ruşine să vă fie, istericelor care trăiţi din bani europeni şi pupaţi câinii în fund pentru 2.000 de euro pe lună”, a scris, în luna septembrie, pe Facebook, Lucian Mândruţă. Reprezentanţii fundaţiei s-au simţit lezaţi de cuvintele dure ale lui Mândruţă.

„A fost dat în judecată pentru defăimare şi instigare la omor”, ne-a declarat Kuki Bărbuceanu, coordonator de proiecte la Vier Pfoten. „Ce soluţii de rahat mai aveţi? Sterilizare? Dacă îi sterilizăm, copilul ăsta se ridică din morţi? Moarte pentru moarte. E singura soluţie”, a mai scris Mândruţă pe Facebook. Contactat ieri de Click!, el ne-a spus că ştia că a fost dat în judecată, dar nu a vrut să mai facă nici un comentariu pe tema asta. Cererea de acţionare în judecată a fost depusă la Tribunalul Ilfov, dar magistraţii nu au fixat încă primul termen în proces.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button