ARHIVA B365

LUCIAN BUTE VS. JAMES DEGALE, sâmbătă, 28 NOIEMBRIE 2015. Bute, înainte de meci: Sunt pregătit!

LUCIAN BUTE VS. JAMES DEGALE:

Scopul meu este să-mi recuperez centura. Aşa cum am spus mereu în ultima vreme, mi-am regăsit plăcerea de a boxa. Nu-mi place să revin la meciul cu Froch (n.r. – înfrângerea în faţa englezului Carl Froch din 2012), dar atunci eram accidentat la mână şi la picior şi nu eram cu mintea acolo. Nu vreau să-i iau din merite lui Froch, dar astăzi sunt la apt sută la sută. Sunt mai concentrat, mai calm, nu sunt accidentat. Sunt pregătit şi foarte mulţumit că pot boxa din nou aici”, a declarat Bute, după cântarul oficial, conform mediafax.ro.

Antrenorul lui Bute, Howard Grant, a afirmat că românul are o mare şansă, deoarece boxează în Quebec, unde este un megastar: „Nu suntem la Boston, Toronto sau Edmonton. DeGale vine în Quebec, unde Lucian este un megastar. Asta spune multe. Ultima oară când Lucian s-a dus în Anglia a fost învins. Dar acum rolurile s-au inversat. Nu mă interesează că De Gale a fost campion olimpic sau altceva.. El nu a luptat cu un sportiv precum Lucian. Dirrell nu a fost campion mondial, în timp ce Lucian a fost timp cinci ani. El a întâlnit luptători precum Sakio Bika, Glen Johnson, Librado Andrade! Iar acest De Gale este doar un băiat în drumul nostru pentru centura mondială”, a declarat Grant, conform presei canadiene.

LUCIAN BUTE VS. JAMES DEGALE:

Pugiliştii Lucian Bute şi James DeGale au trecut, vineri, cântarul oficial dinaintea confruntării ce va avea loc sâmbătă în Quebec, meci în care boxerul britanic îşi va pune în joc centura de campion IBF la categoria supermijlocie.

Ce doi s-au încadrat în limita categoriei, de 76,2 kilograme. Bute a cântărit 75,8 kilograme, iar DeGale 75,9 kilograme.Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button