„Luați toată răbdarea cu voi, e de stat”. Situația traficului de pe Autostrada A2, pe sensul spre București, plus accident la km 207

24 iun. 2024
2247 afișări
„Luați toată răbdarea cu voi, e de stat”. Situația traficului de pe Autostrada A2, pe sensul spre București, plus accident la km 207
„Luați toată răbdarea cu voi, e de stat”. Situația traficului de pe Autostrada A2, pe sensul spre București, plus accident la km 207 | Sursă foto: A2-autostrada Soarelui/ M.B. - Facebook

Se circulă cu dificultate pe Autostrada A2, pe sensul spre București, în această seară. O mulțime de accidente au avut loc astăzi, motiv pentru care șoferii au fost nevoiți să stea bară la bară până la deblocarea traficului. Un alt eveniment de circulație s-a petrecut în jurul orei 15:30, la kilometrul 207, iar coada de mașini se întinde pe kilometri, așa cum a transmis un martor.

Trafic blocat sau aproape blocat pe Autostrada Soarelui

În ultima zi din minivacanța de Rusalii, pe Autostrada A2 și pe Valea Prahovei se circulă și se va circula în continuare cu dificultate, având în vedere că cei care și-au dorit să-și petreacă concendiul departe de agitația din oraș au ales să meargă la munte sau la mare.

Astăzi, șoferii au raportat pe mai multe grupuri de Facebook numeroase accidente care au blocat circulația pe mai multe porțiuni din A2. Unul dintre ele a fost raportat la ora 15:30. S-a petrecut la kilometrul 207, pe sensul spre București, iar coada se întinde pe câțiva kilometri. Șoferul care a transmis aceste informații pe grupul „Info Trafic A2 și Constanța” i-a sfătuit pe ceilalți conducători auto să folosească rute alternative.

Accident A2 km 207, spre București, coadă pe km întregi, căutați rute alternative!

La ora 16:50, un alt șofer a transmis, pe grupul de Facebook „A2 – Autostrada Soarelui”, că la intrare în București este foarte aglomerat din cauza mai multor blocaje, iar poliția rutieră este și ea prezentă.

La orele 15.00-16.30 pe sensul Constanța-București sunt multe blocaje, unele se întind pe câțiva kilometri, în special pe bucățile de dinainte de Cernavodă, pe cea dintre Cernavodă-Fetești, la Lehliu, Brănești și de la Cernica până la intrarea în București.

Sunt și 2 tamponări ușoare care fac „dopuri”, dar este multă poliție.

Înrămați-vă cu răbdare, că de ajuns acasă o să ajungeți cumva, dar e de stat astă-seară.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies