ARHIVA B365

LPF a încasat 13,75 milioane de euro, reprezentând prima rată din drepturile TV

Banii obţinuţi din această primă rată urmează să fie viraţi în conturile cluburilor din prima ligă începând de miercuri.

Preşedintele FC Dinamo, Constantin Anghelache, a declarat, luni, la finalul Adunări Generale a LPF că baremurile pentru arbitri şi observatori vor fi achitate direct de către ligă din această sumă. „Banii s-au primit. Este vorba de jumătate din 27,5 milioane. Miercuri va fi o analiză cu fiecare club în parte, pentru că mai sunt la unii popriri sau alte reţineri şi va începe apoi transferul din contul ligii în conturile cluburilor. Am mai convenit ca din aceşti bani din drepturile TV să se reţină baremurile pentru arbitri şi observatori”, a declarat Anghelache, conform Mediafax. 

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, la 4 martie, semnarea unui parteneriat media valabil cinci ani cu firma Intel Sky Broadcast din Malta, având ca obiect comercializarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga I. Conform contractului, Liga Profesionistă de Fotbal va încasa anual de la Intel Sky Broadcast suma netă de 27,5 milioane de euro pe sezon în cei cinci ani.

La 2 aprilie, televiziunile Look TV şi Transilvania Live au anunţat că au încheiat un memorandum de înţelegere cu Intel Sky Broadcast Ltd. privind difuzarea în direct a meciurilor de fotbal din campionatul Liga I şi Cupa Ligii.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button