LP se întoarce vara asta la București, să cânte «Lost on you» și alte super piese. Artista va urca pe scena „Summer in the City”, festivalul din Piața Constituției

09 mai 2023
159 Afișari
LP se întoarce vara asta la București, să cânte «Lost on you» și alte super piese. Artista va urca pe scena „Summer in the City
LP se întoarce vara asta la București, să cânte «Lost on you» și alte super piese. Artista va urca pe scena „Summer in the City", festivalul din Piața Constituției | Sursă foto: Facebook-LP

Laura Pergolizzi, cunoscută de public sub numele de scenă LP revine la București în această vară, în cadrul festivalului „Summer in the City”.

Artista va urca pe scena alături de Robbie Williams și Sam Smith. Evenimentul are loc în perioada 3-4 iunie 2023.

LP – Laura Pergolizzi – Vine la „Summer in the City”

Mai este puțin și petrecăreții din București se vor distra în cadrul festivalului „Summer in the City”. La mai puțin de o lună până la acest eveniment, organizatorii, D&D East Entertainment și Marcel Avram, anunță o nouă surpriză pentru bucureșteni.

Rockstarul LP revine în Capitală, în cadrul festivalului care dă startul verii.

Compozitoarea din Los Angeles, devenită ulterior cântăreață este un personaj unic în peisajul muzicii internaționale: rockstar, fashion icon, „povestitor liric”, sunt doar câteva dintre expresiile folosite de presa internațională la adresa ei, transmit organizatorii.

Laura Pergolizzi provine dintr-o familie italiană stabilită în Long Island. Aceasta a moștenit pasiunea pentru muzică de la mama ei. În anul 1996, LP s-a mutat în New York și a renunțat la școală pentru a urma visul său. Aici artista a reușit să semneze primele contracte cu marile case de discuri ale vremii.

În prezent, Laura Pergolizzi locuiește în Los Angeles și spune că viața orașului reprezintă o sursă de inspirație pentru muzica sa.

Înainte de debuta în cariera sa solo și de a ajunge în lumina reflectoarelor, aceasta a compus hit-uri pentru artiști și formații celebre precum:

  • Rihanna,
  • Christina Aguilera,
  • Backstreet Boys,
  • Cher.

Artista se pregătește acum să lanseze un nou single întitulat „Golden”

Sunt în primul rând un muzician, în al doilea rând VIP, se autocaracterizează LP.

Una dintre cele mai cunoscute piese ale Laurei Pergolizzi este „Lost On You”, care a propulsat-o în topurile internaționale în anul 2016. Piesa a acumulat peste un miliard de ascultări și a fost în topuri muzicale din 17 țări. LP va urca pe scena de la București în data de 4 iunie 2023.

De unde pot fi cumpărate biletele și cât costă

În cadrul festivalul „Summer in the City” vor urca pe scenă nume cunoscute la nivel internațional, alături de artiști români și DJ cunoscuți. Evenimentul are loc în weekendul 3-4 iunie 2023 în inima Capitalei, mai precis în Piața Constituției.

Headlinerii celor două seri de distracție din București sunt:

Bucureștenii au la dispoziție atât bilete de o zi, cât și abonamente de festival. Iată care sunt prețurile biletelor, în funcție de tipul de acces:

Prețurile pentru biletele de o singură zi:

  • 369 lei – Acces General,
  • 609 lei – Golden Circle.

Prețurile pentru abonamentele de festival:

  • 499 lei – Acces General,
  • 839 lei – Golden Circle,
  • 1679 lei – VIP.

Cei interesați să ia parte la concertele artiștilor lor preferați pot cumpăra bilete la festival prin intermediul SummerCity.ro și IaBilet.ro.

Cookies