Lovitură pentru Gigi Becali! A pierdut palmaresul Steaua

de:
05 iul. 2019
0 Afișari
Lovitură pentru Gigi Becali! A pierdut palmaresul Steaua

Tribunalul Bucureşti a stabilit că palmaresul Steaua aparţine CSA Steaua din 1947 – 2004.

Gigi Becali a anunțat că va ataca decizia la Curtea de Apel. 

„Nu mă afectează! Asta e România. Mă minunez și eu. Aici e vorba de continuitate. Dacă un copil face clasa I și după aceea face clasa a II-a și tot așa până în clasa a 12-a, înseamnă că el a făcut toate clasele. Nu altcineva.

Pe de o parte râd, pe altă parte plâng pentru că așa ceva se întâmplă în România, în țara mea! Voi ataca decizia la Curtea de Apel pentru că vreau să văd până unde se poate merge! Dacă și la Curtea de Apel se menține decizia, înseamnă că toți suntem nebuni și proști. Înseamnă că totul globul este idiot și doar judecătorul este deștept”, a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro, care a vorbit și despre efectul pe care o să-l aibă această decizie asupra echipei sale, FCSB:

„Doar pierdem 2 puncte la coeficientul UEFA! Le aveam pentru că aveam Cupa Campionilor în palmares. Dar nu mă deranjează. Asta e România! Pierde o echipă românească la coeficient. Cei de la CSA nici nu au ce să facă cu palmaresul. Dacă vor să promoveze și fac societate pe acțiuni și se asociază cu un privat, o să contest decizia.

Nu poate acea societate să preia palmaresul Stelei. Dacă eu nu am putut, acea societate de ce să poată? Dar nu mă mai enervez. Asta e țara noastră și trebuie s-o iubim”.

De cealaltă parte, juristul clubului CSA Steaua, Florin Talpan, a precizat pentru ProSport că Gigi Becali nu are nicio șansă în câștigarea apelului.

„Nu are nicio şansă. Dacă cei de la Minister mă vor schimba normal că se poate întâmpla ceva urât. Aceste comisii de control sunt puse să mă sancţioneze. Eu am ajuns să mă judec cu direcţia juridică a Ministerului. Vă daţi seama în ce situaţie sunt? În ce ţară trăim oare?”, a spus Florin Talpan, pentru ProSport.

Cookies