„Lovitura” lui Manu în farmacia Spitalului Floreasca. Amic al lui Vlad Pascu și suspect de trafic de droguri, el a făcut prăpăd prin clinică, în căutare de substanțe

14 sept. 2023
568 afișări
"Lovitura" lui Manu în farmacia Spitalului Floreasca. Amic al lui Vlad Pascu și suspect de trafic de droguri, el a făcut prăpăd prin clinică, în căutare de substanțe. Sursa foto: Inquam/ George Călin

Un tânăr a intrat noaptea trecută în Spitalul Floreasca din București, a încercat să fure medicamente, după care a vandalizat zona serviciului administrativ și pe cea de farmacie. Băiatul ar fi un apropiat al lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia de la 2 Mai.

Băiatul ar fi vandalizat spitalul pentru că nu a reușit să fure medicamente

Un băiat care ar fi un apropiat al lui Vlad Pascu ar fi pătruns noaptea trecută în Spitalul Floreasca din București și ar fi încercat să fure medicamente, dar fără reușită, pentru că nu a putut intra în depozitul în care erau ținute acestea.

Numele său este Tudor Duma, dar este cunoscut drept Manu”.

Potrivit HotNews.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca a afirmat că tânărul a vandalizat zona serviciului administrativ și zona de farmacie, după care a furat soluții perfuzabile pentru că nu a putut să intre în depozitul de medicamente.

Băiatul ar fi făcut mai multe filmări în timp ce era în spital și le-ar fi publicat pe rețelele de socializare. Acesta ar fi spus că își dorea să fure droguri.

Astăzi dimineaţă, când lucrătorii Serviciului Administrativ au venit la serviciu, au constatat că zona administrativă fusese vandalizată, în sensul că s-au inscripţionat pereţi cu graffiti și se forţaseră nişte uşi. A fost sesizată imediat Poliţia. Lucrătorii Serviciului s-au prezentat imediat. Au început să desfăşoare activitatea specifică. După ce a apărut postarea aceea pe mediile de socializare, cercetările s-au extins către zona de farmacie, laborator de anatomie patologică, pentru că există suspiciuni serioase că este vorba de aceeaşi persoană care a vandalizat atât zona de serviciu administrativ, cât şi zona de farmacie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului.

Tânărul se află acum la DIICOT

În acest moment, tânărul se află la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Oragnizată și Terorism (DIICOT) și a fost dus la audieri într-un alt dosar penal.

Poliția Capitalei a transmis că face cercetări în privirea evenimentului petrecut în Spitalul Floreasca:

În această dimineaţă, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 Poliţie a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către reprezentanţi ai unei unităţi medicale din Sectorul 1, cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de distrugere. La faţa locului, s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică, care au relaţionat cu apelantul, acesta sesizând faptul că, în cursul nopţii, un bărbat ar fi pătruns în incinta instituţiei, în zona administrativă (depozitul farmaceutic) unde s-a semnat cu un marker pe fişete, uşi, precum şi pe alte bunuri din incintă. Ulterior, la plecare, ar fi sustras două pungi cu ser fiziologic, dintr-o cutie aflată pe hol.”

Vlad Pascu a fost dus la audieri joi dimineață

Vlad Pascu, autorul tragediei de la 2 Mai, în care a provocat un accident și a ucis doi tineri, a ajuns la DIICOT joi dimineață, la București.

Alături de el, au fost și părinții lui. Mama sa este suspectă că ar fi șantajat martorii accidentului.

Întrebat ce le transmite părinților tinerilor pe care i-a accidentat mortal, tânărul a răspuns:

Îmi pare foarte rău pentru ei. Îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat, nu am cum să dau timpul înapoi.

Te-ar putea interesa și:

Cookies