Lovitură grea primită de George Copos: „M-au nenorocit”

de:
05 feb. 2013
0 Afișari
Lovitură grea primită de George Copos:

O instituţie bancare i-a anulat lui George Copos un credit in valoare de 70 de milioane de euro, conform surselor Ziare.com. „Ne pare rau, din cauza problemelor pe care le aveti nu va mai putem oferi finantarea”, ar fi fost mesajul sec pe care Copos l-a primit din partea angajatilor bancii.

Copos isi dorea sa ridice una dintre cele mai impozante cladiri de birouri din Bucuresti, cu o suprafata de aproximativ 33.000 de metri patrati, numai ca decizia băncii i-a dat planurile peste cap.

Pe langa pierderea creditului, Copos s-a ales si cu o „gaura” de aproximativ 3 milioane de euro, bani investiti in studii de fezabilitate, audit si proiect.

Imposibilitatea de a mai ridica aceasta cladire de birouri l-a bagat pe Copos intr-o depresie. Patronul Rapidului l-a sunat luni pe Gigi Becali, caruia i s-a confesat: „Gigi, m-au nenorocit! Am pierdut o gramada de bani!”

George Copos primise autorizatia de constructie a turnului din Nordul Capitalei in urma cu cinci ani, insa demararea lucrarilor a tot fost amanata din cauza lipsei de finantare.

Actionarul majoritar al Rapidului a fost condamnat la 5 ani de inchisoare in „Dosarul Transferurilor” si la alti 4 ani in „Dosarul Loteria”. Ambele decizii nu sunt definitive.

Cookies