BAZAR

Lovitură dură de la CNA, pentru Antena 3

CNA a analizat, marţi, emisiunea „Sinteza zilei” care a fost difuzată de Antena 3 pe 16 martie, scrie Realitatea.net.

Potrivit CNA, în respectiva ediţie a emisiunii „Sinteza zilei” au fost invitaţi Mugur Ciuvică, Adrian Ursu, Mircea Badea şi Oana Stancu (aceasta din urmă nu a fost în studio, ci a intervenit cu ajutorul unei conexiuni de internet). Printre titlurile publicate pe ecran în timpul emisiunii s-au numărat „Autorii incitării «închideţi Antenele»”, „Dezvăluiri despre neolegionarul propagandei băsiste”, „Politrucii băsişti cer închiderea Antena 3”, „Propaganda băsistă înjură incalificabil Antena 3”.

În emisiune, moderatorul Mihai Gâdea a spus că Mihail Neamţu, un om „cunoscut ca fiind un neolegionar, ca să nu spunem că este legionar de-a dreptul, a invitat la un miting împotriva Antena 3”.

La rândul său, Mugur Ciuvică a spus în emisiune: „Ştiţi cum i-a chemat intelectualul Neamţu pe ceilalţi intelectuali din ţară la mitingul ăsta? A spus că vă chemăm la un protest în favoarea cărţii şi împotriva Antenei 3. Dacă ăsta este atât de analfabet să nu ştie că nu există în limba română protest în favoarea a ceva, că protestul este numai împotriva a ceva şi nu poţi să chemi decât analfabeţii la un protest în favoarea a ceva şi rezultatul este pe măsura nivelului nu intelectual, ci de cunoaştere a limbii române, care nu e o limbă foarte grea, e neregulată, dar nu e foarte greu de stăpânit”.

De asemenea, sub titlul „Sinteza zilei prezintă Neolegionarul propagandei băsiste”, în emisiune au fost prezentate imagini în care Mihail Neamţu apărea în ipostaze publice. În timpul derulării imaginilor respective pe ecran au fost inserate şi alte titluri, precum „Adolescentul Mihail Neamţu simpatizant al legionarilor strigă închiderea Antenelor!”; „Un «fripturist» extremist!”; „Mihail Neamţu începe să fie identificat din ce în ce mai mult cu un legionar întârziat!”; „Agitatul Mihail Neamţu alături de Traian Băsescu cerând boicot împotriva Antenei 3!”.

În urma difuzării emisiunii, Mihai Neamţu a transmis o sesizare la CNA.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button