Love story în familia Skoda, într-o parcare din București 😍 Un bucureștean se amuză: E dragoste la prima vedere! (O vedere de foarte aproape😍)

23 iun. 2024
2656 afișări
Love story în familia Skoda, într-o parcare din București 😍 Un bucureștean se amuză: E dragoste la prima vedere! (O vedere de foarte aproape😍)
Love story în familia Skoda, într-o parcare din București: Un bucureștean se amuză: E dragoste la prima vedere! (O vedere de foarte aproape😍) | Sursa foto: Ai parcat ca un bou București/Facebook

Love story în familia Skoda, într-o parcare din București. Două mașini sunt extrem de apropiate, probabil a fost dragoste la prima vedere.

Love story cu Skoda

Bucureștiul este un oraș plin de întâmplări memorabile. Aici, mai ales iubirea e prezentă, sub orice formă. Recent, pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București” a fost publicată o poză în care e surprinsă o întânire romantică, dar nu dintre doi oameni. Mai exact, este vorba despre două mașini.

Două autovehicule marca Skoda sunt parcate, la umbră, undeva prin București, doar că nu oricum. Acestea fac contact vizual, ba chiar am putea spune că se unesc într-un sărut, fiind foarte apropiate.

Chiar autorul postării a menționat în descriere: „Dragoste la prima vedere. Skoda loves Skoda”. Aprecierile nu au întârziat să apară, semn că postarea a pus zâmbetul pe fața mai multor persoane din grup. Ba chiar, unul dintre internauții care fac parte din comunitate au ținut să continuie gluma începută: „Așa apare Skoda Fabia”.

Nu se cunoaște zona în care șoferii și-au parcat mașinile pentru discuția între patru ochi, nici cauzele pentru care s-a ajuns la această situație.

Vezi postarea AICI.

Parcare în parc

Nu știm exact dacă de ceva vreme mașinile au început să aibă propria rațiune, dar unoeri așa ar părea. Se îndrăgostesc sau se relaxează în parcuri. De exemplu, zilele trecute în Parcul Grădina Icoanei din București, o frumoasă Dacia se odihnea pe alee.

Tot pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București”, cineva a pozat și postat mașina rătăcită fix în parc, chiar în mijlocul drumului. Postarea a ajuns să împartă internauții în mai multe tabere, pro și contra mașinii.

Vezi articolul întreg AICI.

Te-ar putea interesa și:

 

Cookies