Love Is All You Need / Te iubesc oricum

de:
23 oct. 2012
1 Afișari
Love Is All You Need / Te iubesc oricum

Philip (Brosnan), un englez care traieste in Danemarca, este un vaduv singuratic si tata al unei fete care tocmai urmeaza sa se marite. Ida e o coafeza din Danemarca care se recupereaza dupa un tratament de chimioterapie si care tocmai a fost parasita de sot pentru o femeie mai tanara, Tilda. Destinele acestor doua suflete ranite sunt pe cale sa se interesecteze atunci cand cei doi se imbarca intr-o calatorie spre Italia, acolo unde urmeaza sa aiba loc nunta lui Patrick, fiul lui Philip, cu Astrid, fiica Idei.

Te iubesc oricum
 este un cocktail de iubire, pierdere, absurditate a vietii, umor si personaje delicate, preparat cu caldura umana si afectiune de Susanne Bier, care va lasa rece doar o inima de piatra, o comedie romantica despre durerea si placerea de a lasa trecutul in urma pentru a merge mai departe cu viata ta.

Plasat in peisajul de vis din Sorrento, Italia, Te iubesc oricum ii are in distributie pe Pierce Brosnan, in rolul lui Philip, tatal mirelui, si pe Trine Dyrholm in rolul Idei, mama miresei. Pe masura ce nunta copiilor lor se apropie, Ida incepe sa descopere adevarata semnificatie a familiei, iubirii si fericirii.

 

Sursa: www.hmultiplex.ro

Cookies