Love hurts! Un bărbat s-a dus la întâlnire cu o femeie pe care a cunoscut-o online, doar că Ea era, de fapt, un El care l-a bătut și i-a luat banii

14 feb. 2022
1003 Afișari
Love hurts! Un bărbat s-a dus la întâlnire cu o femeie pe care a cunoscut-o online, doar că Ea era, de fapt, un El care l-a bătut și i-a luat banii
Love hurts! Un bărbat s-a dus la întâlnire cu o femeie pe care a cunoscut-o online, doar că Ea era, de fapt, un El care l-a bătut și i-a luat banii | Foto simbol. Sursa: Unsplash

Este un caz clasic de situație cu o suceală neașteptată și, de data asta, durerosă. Dureroasă la propriu. A, și păguboasă, deopotrivă.

Că oamenii se cunosc tot mai mult online e și-n mersul vieții moderne, dar mai ales în mersul pandemic al vieții. Unde să mai cunoști oameni când cârciumile se închid la 9 seara, cluburile sunt închise, iar de muncit muncești, probabil, online? Unde să-l descoperi pe EL? Unde s-o afli pe EA? Online, desigur. Tinder, Bumble și ce-o mai fi sau s-o mai fi inventat.

„Iubire, am o surpriză pentru tine…”

Online a zis și bărbatul din povestea noastră – de fel din Satu Mare. A cunoscut o tipă pe net; pozele erau, pesemne, ok, probabil că și conversația a fost ok, așa că și-au dat întâlnire. Locul stabilit pentru prima întâlnire a fos (ușor pripit, am îndrăzni să zicem) la ea acasă. 

A ajuns, a sunat și, surpriză: tipa era, de fapt, un tip care l-a sechestrat și i-a cerut bani “pentru deranj”. Vizitatorul n-a vrut să-i dea niciun sfanț, așa că și-a luat niște pumni și-a rămas fără portofel.

Deranj: dezordine, stânjenire, incomodare, …

Întâmplarea e povestită aproape la fel cum am zis-o și noi și în comunicatul Poliției, citat de Agerpres.

Ajuns la adresă, bărbatul a constatat faptul că persoana nu corespunde cu cea din anunţul publicat, fiind, de fapt, un tânăr, şi a vrut să plece, moment în care tânărul a închis uşa cu cheia şi i-a solicitat o sumă de bani ‘pentru deranjul creat’. Întrucât bărbatul nu a fost de acord să achite suma solicitată, acesta a fost lovit cu pumnul în zona feţei şi deposedat de portofel.

Poliția l-a identificat pe impostorul agresor. Este un tânăr de 22 de ani, din judeţul Satu Mare, care a fost reținut și care este cercetat acum pentru tâlhărie și lipsire de libertate. Și a fost și reținut pentru 24 de ore.

Cookies