Loungerie II ~ Lansare videoclip „Orasul”

de:
24 sept. 2012
0 afișări
Loungerie II ~ Lansare videoclip
Loungerie II este un proiect care mizeaza pe latura dramatica, pasionala a celor 6 membrii (Miss Tincea – voce, Andrei Bucureci – spoken word, Catalin Lungu – chitara, Dan Michiu Dinescu – chitara, Doru Boeriu – bas, Daniel Iliescu – tobe) si face parte din colectivul musical ABATOR INDUSTRIES. Fiecare concert se adapteaza conceptual spatiului si publicului intalnit. Performance-ul trupei poate suprinde prin schimbarea dozajului dintre elementele principale: noire poetry, atmosfera post rock, jazzy vocals, spoken word, guitar effects si sunet exploatat experimental.  
La mai putin de un an de primul concert, Loungerie II a reusit, in mod independent, sa sustina peste 40 de concerte, in cele mai importante locatii de jazz si alternative din Bucuresti ; au urcat pe scena Sibiu Jazz Festival, EUROPAfest, B’est Fest 2012, Femei pe Matasari, Clover Fest, Za Funk Fest; au concertat in spatii dedicate artelor si evenimentelor culturale; in mijlocul muntilor si in camere elegante din cladiri interbelice, acustic si electric.
 
Videoclipul realizat pentru piesa Orasul (difuzata in heavy rotation la Radio Guerrilla de 4 saptamani) este munca duo-ului EMANUEL DOBRINCU & ALEX IVAN. Cei doi colaboreaza la realizarea de proiecte vizuale din 2009, inca de la absolvirea Universitatii Nationale de Arte Bucuresti (sectia Foto-Video). Experimenteaza cu orice  le  starneste fascinatia si curiozitatea: de la timelapse-uri dinamice Stereo 3D,  pana la videografie stabilizată giroscopic. Momentan lucreaza la infiintarea  propriei case de productie foto-video, avand ca interes noile paradigme dezvoltate de recenta democratizare din industria creatiilor vizuale.


www.facebook.com/clubpanic
soundcloud.com/loungerie-2

Intrare: 15 lei

 
PANIC! Club a ramas pe Str. Academiei, nr. 19, in fosta locatie a clubului Control (in pasajul Victoria, intrarea dinspre Facultatea de Arhitectura), continuindu-i povestea in ritmuri indie, alternative-rock, new-wave si ajungand intr-o zona old-school, cu un playlist presarat cu piese punk-rock, garage, post-punk sau post-rock. 
 
 
Cookies