Loungerie II @ GuerriLIVE

de:
31 mai 2012
0 Afișari
Loungerie II @ GuerriLIVE

GuerriLIVE continua, luni, 4 iunie, cu un fundal muzical previzibil, dar relaxant!

Invitata lui Bogdan Serban este Loungerie II, o trupa care, inca, nu poarta greutatea jazzului clasic, insa ii paseste pe urme prin starea de spirit.

Un singur colectiv si mai multe proiecte. Loungerie II (pronuntat englezeste) este una dintre expresiile muzicale pe care le produc tinerii din acest colectiv muzical : Abator Industries (Tunesinnaourheads, Ualvarin vs. Seibartut, The Shape of Moombathon).

Daca fiecare proiect muzical are o alta directie si o alta personalitate centrala, Loungerie II este proiectul feminin. Miss Tincea este catalizatorul din care au aparut prima data piesele si povestile trupei. Istoria merge inapoi pana in 2008 cand au avut loc primele aparitii in public cu proiectul. Pe atunci formula trupei era alta… nu a durat mult si s-a schimbat chimia. Piesele, insa, au ramas.

Formula actuala este compusa din Voce (Andreea Tincea), Chitara (Catalin Lungu), Tobe (Daniel Iliescu), Chitara 2 si sunete (Dan Michiu), Voce 2 si spoken word (Andrei Bucureci), Bas (Doru Boeriu).

GuerriLIVE inseamna concerte sustinute de trupele noului val din muzica romaneasca, gazduite si transmise in direct din Studiourile Radio Guerrilla. In fiece saptamana, în fiece luni, de la 7 seara.

Maestru de ceremonii – Bogdan Serban

Cookies