LOTERIA Vaccinării rezultate. Trebuie să te înscrii în fiecare săptămână? TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII/ participare

11 oct. 2021
548 afișări
LOTERIA Vaccinării rezultate. Trebuie să te înscrii în fiecare săptămână? TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII/ participare
Loteria vaccinării: când are loc extragerea și ce numere participă la concurs. Anunț oficial

Dacă te-ai vaccinat anti-COVID-19, cu schema completă, și ți-ai descărcat certificatul digital de pe aplicația Guvernului, atunci poți câștiga unul dintre premiile de la Loteria Vaccinării. Vei afla mai jos tot ceea ce trebuie să știi despre participarea și acordarea premiilor la LOTERIA VACCINĂRII.

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII despre participare și rezultate la LOTERIA VACCINĂRII. Loteria Română organizează săptămânal până la sfârșitul anului 2021 extragerea de numere alocate persoanelor vaccinate care s-au înscris la loterie. Săptămânal este desemnat un singur câștigător al unui premiu de 100.000 de lei. Totodată 80 de persoane, cu numere înscrise consecutiv, primesc 10.000 de lei/persoană/ săptămânal. Lunar se acordă un premiu de 300.000 de lei. Pe 31 decembrie va avea loc extragerea finală la Loteria de Vaccinare. Premiile acordate la această extragere vor fi în valoare de 500.000 de lei și Marele premiu va fi de 1.000.000 de lei.

Cine se poate înscrie? Cum mă înscriu?

Toate persoanele vaccinate cu schema completă de vaccinare, care și-au generat certificatul digital al UE privind COVID-19 pe baza CNP-ului, se pot înscrie. Înscrierea pentru participare la extrageri se face în aplicația accesată de pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro. După ce a fost generat codul QR, la accesare buton “Vizualizare certificate”, pe emailul personal, în josul paginii este menționată posibilitatea de a te înscrie la Loteria Vaccinării. Numarul de ordine alocat se transmite prin e-mail către contul de e-mail al utilizatorului autentificat pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro

Trebuie să mă înscriu la fiecare extragere de premii?

Ulterior înscrierii, participantul primeste un număr de ordine alocat cronologic, corespunzător momentului înregistrării acestuia în aplicatie. Aplicația permite atribuirea unui singur număr de ordine alocat aceluiași CNP, deci NU trebuie să se facă reînscrierea în fiecare săptămână în care se organizează extrageri.

Citește și

Câte premii pot câștiga?

Fiecare participant la Loteria de Vaccinare va avea 4 sanse de câștig, respectiv posibilitatea de a câștiga 4 premii: 1 premiu în valoare de 10.000 lei sau de 100.000 lei, 1 premiu de 300.000 lei, 1 premiu de 500.000 lei și premiul cel mare in valoare de 1.000.000 lei.

Când au loc extragerile?

Loteria de Vaccinare se desfasoară pe parcursul a 14 saptamani, în perioada 3 octombrie – 31 decembrie 2021 și consta în 19 extrageri organizate în zilele de duminica/vineri, pe parcursul a 14 săptămâni, astfel:
– 14 extrageri, respectiv cate 1 extragere pe saptamana
– 3 extrageri, respectiv cate 1 extragere în fiecare luna
– 2 extrageri organizate in saptamana 14, respectiv in ultima saptamana a actiunii.

Care este valoarea premiilor?

La Loteria de Vaccinare se acordă un numar total de 1.139 premii în valoare totală de 15.000.000 de lei, după cum urmează:
– 81 de premii săptămânale (80 de premii a cate 10 000 lei + 1 premiu mare saptamanal de 100.000 lei);
– 3 premii lunare, (cate 1 premiu în ultima saptamana a fiecarei luni de 300.000 lei);
– 2 premii la finalul Loteriei Programului national de vaccinare, respectiv in luna 3, saptamana 14, respectiv 1 premiu de 500.000 lei și premiul cel mare in valoare de 1.000.000 lei.

Unde se afișează premiile?

Rezultatele extragerilor vor fi afisate pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului si pe site-ul Ministerului Sanatatii.

Primele două extrageri și numerele câștigătoare afișate de Loteria Română
Primele două extrageri și numerele câștigătoare afișate de Loteria Română

 

De unde se ridică premiile?

Premiile pot fi ridicate de către câștigători săptămânal pe baza prezentării actului de identitate, în intervalul marți-vineri, între orele 9,00-14,00 de la casieriile Loteriei Romane, astfel: premiile în valoare de 100.000 de lei, 300.000 de lei, 500.000 de lei si 1.000.000 de lei de la sediul central al Loteriei Romane, iar cele in valoare de 10.000 de lei de la sediile punctelor de lucru judetene ale Loteriei Romane. Revendicarea premiilor se poate face in termen de 30 de zile de la data extragerii.

In vederea inscrierii, participantul trebuie sa accepte conditiile prevazute in Regulamentul de organizare si desfasurare a extragerilor Loteriei de Vaccinare care poate fi consultat pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului si pe site-ul Ministerului Sanatatii.

Înscrierea participanților pas cu pas

Inscrierea participanților în aplicație se realizează dupa generarea certificatul digital al UE privind COVID-19 astfel:
1. Accesare site https://certificat-covid.gov.ro;
2. Autentificare: se introduce adresa de e-mail;
3. Verificare e-mail: link de autentificare;
4. Accesare e-mail primit de la platforma “Certificate COVID”;
5. Accesare buton “Autentificare”
6. Identificare certificate de vaccinare al persoanei pentru care se va inregistra participarea la loterie;
7. Accesare buton “Vizualizare certificate”
8. Selectare optiune “De acord cu regulamentul si conditiile de participare”;
9. Selectare optiune “De acord cu publicarea datelor personale pe site-ul Ministerului Sanatatii, Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului si C.N.L.R.”;
10. Selectare optiune “PARTICIPA LA LOTERIA DE VACCINARE”

 

Cookies