ȘTIRI

Loteria vaccinării: când are loc extragerea și ce numere participă la concurs. Anunț oficial

Loteria Română a anunțat când are loc extragerea și ce numere participă de la loteria vaccinării în săptămâna a patra de concurs, din intervalul 18-24 octombrie.

Când are loc extragerea din această săptămână și cine participă la Loteria Vaccinării. Loteria Română a făcut anunțul oficial legat de a patra extragere la concursul la care participă persoanele vaccinate care s-au înscris și au primit un număr de ordine.

Citește și Regulile de participare la Loteria Vaccinării.

Duminică, 24 octombrie va avea loc cea de-a patra extragere săptămânală la Loteria de Vaccinare. Ora organizării este 20.50.

Loteria Vaccinării. Ce numere participă la concurs

Loteria Română precizează că la această extragere participă numerele de ordine din intervalul 1.627.568 – 1.872.849, corespunzătoare participanților care s-au înscris, conform Regulamentului, până vineri, 22 octombrie, la orele 12:00.

Loteria Vaccinării. Ce premii se oferă

La cea de-a patra extragere săptămânală se vor acorda 80 de premii a câte 10.000 de lei și un premiu de 100.000 de lei.

Extragerea va fi difuzată pe TVR 1, duminică, 24 octombrie 2021, la orele 20:50.

Loteria Vaccinării. Unde se vor afișa rezultatele extragerilor

Rezultatele extragerilor vor fi afișate pe site-ul Loteriei Române, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și pe site-ul Ministerului Sănătății.

Revendicarea premiilor se face în termen de maximum 30 de zile de la data extragerii, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de a revendica premiul.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button