Loteria vaccinării, 14 noiembrie. La cea de-a șaptea extragere participă peste 165.000 de persoane

14 nov. 2021
335 afișări
Loteria vaccinării, 14 noiembrie. La cea de-a șaptea extragere participă peste 165.000 de persoane
Loteria vaccinării, 14 noiembrie. La cea de-a șaptea extragere participă peste 165.000 de persoane. Sursa foto: Unsplash

A șaptea extragere săptămânală pentru Loteria vaccinării are loc duminică, 14 noiembrie. Pentru această extragere s-au înscris peste 165.000 de persoane, dintre care 80 vor câștiga 80 de premii a câte 10.000 de lei, dar și un premiu de 100.000 de lei.

Loteria vaccinării continuă duminică, 14 noiembrie. Potrivit Loteriei Române, astăzi are loc cea de-a șaptea extragere săptămânală din cadrul acestui proiect, anunță News.ro.

Loteria vaccinării. Cine participă la această extragere

La extragerea de pe data de 14 noiembrie vor participa numerele de ordine din intervalul 2.564.552 și 2.730.102, care corespund numărului de participanți care s-au înscris, potrivit regulamentului de desfășurare, între cea de-a șasea extragere de la Loteria vaccinării și termenul-limită de vineri, 12 noiembrie, ora 12:00.

Cei înscriși la extragerea de astăzi vor avea șansa să câștige unul dintre cele 80 de premii a câte 10.000 de lei, dar și un premiu de 100.000 de lei.

Participanții vor avea la dispoziție mai multe căi pentru a afla rezultatele de astăzi ale loteriei- aceștia vor putea urmări extragerea transmisă în direct pe TVR 1, de la ora 20:50, sau vor putea verifica ulterior numerele alese prin tragere la sorți, atât pe site-ul Loteriei Române, pe site-ul Ministerului Sănătății precum și pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului.

Tentativă de fraudă cu privire la Loteria vaccinării

În cursul acestei săptămâni, Loteria Română a transmis un semnal de alarmă cu privire la o nouă tentativă de fraudă ce funcționează în mediul online care este orchestrată de persoane ce se dau drept angajați ai loteriei pentru a pune mâna pe informații sensibile ale persoanelor de bună credință.

Pentru a convinge cetățenii, persoanele respective folosesc mijloace digitale care conțin unul sau mai multe simboluri ale Loteriei Române, cum ar fi adrese de mail care să pară cât mai credibile logo-ul (sigla) Loteriei Române, dar și abrevieri de tip „gov”, care să ducă cu gândul la Guvern.

Cum se procedează, mai exact: Destinatarii sunt anunțati prin intermediul unor mesaje primite pe mail că au câștigat la Loteria de Vaccinare, iar pentru revendicarea premiului fictiv, li se cer date personale sau alte elemente ce au legătură cu vaccinarea.

Reprezentanții Loteriei Române trag un semnal de alarmă în acest sens și le recomandă celor care primesc astfel de e-mail-uri să nu creadă cele menționate de infractori și să semnaleze autorităților aceste practici. Totodată, cetățenii sunt sfătuiți să se informeze din surse oficiale, precum site-urile Ministerului Sănătății, ROVaccinare, Loteriei Române sau Ministerului Economiei.

Cookies