LOTERIA SĂRBĂTORILOR DE PAŞTE 2014: Cine a câștigat cu taloane verzi și taloane portocalii

de:
25 apr. 2014
0 Afișari
LOTERIA SĂRBĂTORILOR DE PAŞTE 2014: Cine a câștigat cu taloane verzi și taloane portocalii

LOTERIA SARBATORILOR DE PASTI 2014:

Castigurile in valoare de 10.000 lei se vor atribui la sediul central al C.N.L.R. S.A. din Bucuresti, Str. Poenaru Bordea nr. 20, setor 4. Plata castigurilor se face in termen de 90 de zile de la data tragerii. Dupa trecerea termenului de 90 de zile de la data tragerii, nu mai pot fi formulate pretentii cu privire la acordarea castigului.

LOTERIA SĂRBĂTORILOR DE PAŞTE: Descarcă LISTA CASTIGATORILOR, taloane VERZI ŞI TALOANE PORTOCALII

LISTA CÂȘTIGĂTORILOR CU TALOANE VERZI

LISTA CÂȘTIGĂTORILOR CU TALOANE PORTOCALII

C.N.L.R. este înregistrata în Registrul de Evidenta al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 3220.
Atribuirea castigurilor se face pe baza prezentarii biletului de joc castigator si a actului de identitate.
Castigurile in valoare 200 lei, 500 lei si 3.000 lei se vor achita pe plan local, la casieriile platitoare resedinta de judet.
Castigurile vor fi impozitate in conformitate cu legislatia in vigoare.
Plata castigurilor se face in termen de 90 de zile de la data tragerii. Dupa trecerea termenului de 90 de zile de la data tragerii, nu mai pot fi formulate pretentii cu privire la acordarea castigului.

LOTERIA SARBATORILOR DE PASTI: Lista castigatorilor. Joi, 24 aprilie, AU AVUT LOC loc extragerile pentru desemnarea câştigătorilor la ‘Loteria Sărbătorilor de Paşti’ pentru care Loteria Romană a pus la bătaie 595 de premii în valoare totală de 370.000 de lei. Extragerile se vor desfăşura concomitent în Bucureşti şi în alte opt oraşe, după cum urmează: Cluj-Napoca, Iaşi, Braşov, Galaţi, Timişoara, Craiova, Ploieşti şi Constantă.

Listele câştigătorilor la ‘Loteria Sărbătorilor de Paşti’ vor fi disponibile pe site-ul Loteriei Romane, www.loto.ro, în Revistă Loto-Prono şi în agenţiile loto.

Loteria Romana pune la bataie 595 de premii in valoare totala de 370.000 de lei

Loteria Romana, continua traditia si lanseaza si in acest an, pentru Sarbatorile Pascale o noua serie de loterie pasiva.

Pentru „LOTERIA SARBATORILOR DE PASTI” Loteria Romana pune la bataie 595 de premii in valoare totala de 370.000 lei.

LOTERIA SARBATORILOR DE PASTI: Lista castigatorilor. Jucatorii au sanse duble de castig pe parcursul desfasurarii celor doua etape la care pot participa cu biletele pe care le pot gasi in toate agentiile loto. Taloanele verzi si cele portocalii fac posibila castigarea unui premiu in aceeasi zi atat pe plan local, in etapa I care se desfasoara in zona unde este arondata agentia la care se joaca biletul, cat si la Bucuresti unde are loc etapa a II-a a tragerii finale

Cookies