Loteria Română avertizează că au apărut tentative de înşelăciune cu produse de tip „loz în plic”

de:
23 aug. 2016
1 Afișari
Loteria Română avertizează că au apărut tentative de înşelăciune cu produse de tip

Loteria Română atrage atenţia jucătorilor săi să fie extrem de vigilenţi ca urmare a numeroaselor sesizări apărute în ultima perioada cu privire la tentative de înşelăciune care au la bază produse de tip loz în plic emise de către compania noastră. Loteria Română îşi îndeamnă jucătorii să aibă în vedere faptul că în portofoliul de produse are, la categoria loz în plic, câştiguri care acordă exclusiv premii în bani. Nu există niciun fel de produs de acest tip care să ofere ca premiu autoturisme sau alte obiecte sau servicii„, se arată într-un comunicat al companiei.

Conform sursei citate, vânzarea lozurilor se face prin reţeaua de vânzare a Loteriei Române, prin punctele şi persoanele autorizate de Loteria Română, la fel şi plata căştigurilor.

Loteria Română recomandă tuturor jucătorilor săi să nu achiziţioneze produse loteristice decât din agenţiile loto şi punctele de vânzare autorizate, să evite contactul cu orice persoană neautorizată care încearcă să vaândă produse aparţinând Loteriei Române, în afara cadrului legal la care s-a făcut referire anterior„, se spune în comunicat.

Totodată, Loteria Română atrage atenţia asupra faptului că vor fi traşi la răspundere potrivit legii cei care vor încerca să falsifice produse loteristice, cei care vor preda, vor primi sau vor vinde lozuri sau alte astfel de produse fără a fi autorizaţi de companie.

Cookies