ARHIVA B365

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Rezultatele extragerii din 16 august, pentru luna IULIE

B365.ro v-a prezentat LIVE numărul câştigător la cea de-a doua etapă a LOTERIEI BONURILOR FISCALE 

REZULTATE LA EXTRAGEREA BONURILOR FISCALE:

Luna câştigătoare: 7 – luna iulie

Ziua câştigătoare: 23

Valoarea câştigătoare: 364

CITEȘTE ȘI: REZULTATE LOTO AZI, DUMINICĂ, 16 AUGUST 2015. NUMERELE CÂŞTIGĂTOARE LA LOTO 6 DIN 49, JOKER 

REZULTATE LA EXTRAGEREA BONURILOR FISCALE

Duminică, 16 august, a fost organizată extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise în perioada 1 – 31 iulie 2015. Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1.000.000 de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

REZULTATE LA EXTRAGEREA BONURILOR FISCALE

Extragerea din 16 august a avut două etape, după cum urmează:

◦- etapa I: extragerea unei bile, reprezentând ziua emiterii bonului;
◦- etapa II: extragerea a 3 bile, reprezentând valoarea bonului.

REZULTATE LA EXTRAGEREA BONURILOR FISCALE

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

LOTERIA BONURILOR FISCALE – REZULTATE, DUMINICĂ, 16 AUGUST: Cei care au bonuri câştigătoare trebuie să depună cererile de revendicare în maxim 30 de zile de la extragere, începând chiar cu ziua următoare acesteia, cu bonului fiscal câştigător în original, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine).

REZULTATE LA EXTRAGEREA BONURILOR FISCALE

Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câştigătoare în prima etapă de selecţie, va elibera o copie a acestora cu menţiunea „conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare.

LOTERIA BONURILOR FISCALE – REZULTATE, DUMINICĂ, 16 AUGUST: Pentru asigurarea transparenţei, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP şi ANAF.

În situaţia în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista centralizatoare cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărţit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticităţii bonurilor câştigătoare.

REZULTATE LA EXTRAGEREA BONURILOR FISCALE

În cazul realizării celei de a doua etape de selecţie în cadrul Loteriei bonurilor fiscale, va fi extras un număr din lista numerelor unice de înregistrare acordate bonurilor pentru care au fost revendicate premii. Şi această extragere va fi realizată cu urnele CNLR şi va fi televizată, organizarea acesteia urmând să fie anunţată ulterior.

Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button