LOTERIA BONURILOR FISCALE, REZULTATE – AZI, DUMINICĂ, 27 DECEMBRIE 2015

de:
27 dec. 2015
1 Afișari
LOTERIA BONURILOR FISCALE, REZULTATE - AZI, DUMINICĂ, 27 DECEMBRIE 2015

LOTERIA BONURILOR FISCALE, REZULTATE – AZI, DUMINICĂ, 27 DECEMBRIE 2015 – Ministerul Finanțelor Publice organizează, astăzi, o nouă extragere ocazională în cadrul Loteriei bonurilor fiscale, la care vor participa bonurile emise în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2015. Fondul de premiere alocat acestei extrageri este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. 

Extragerea va fi organizată, începând cu ora 18:00. Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Extragerea bonurilor fiscale va fi transmisă LIVE, ÎN DIRECT, DE TVR. 

Prima etapă va avea loc duminică, 27 decembrie, și va consta în extragerea bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare.

Dacă numărul cererilor de revendicare trece de o sută, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru că pot fi doar 100 de bonuri câștigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală și al C.N. ‘Loteria Română’ pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

La extragere participă toate bonurile fiscale emise în perioada 1 septembrie — 30 noiembrie 2015, fără a fi necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Cookies