ARHIVA B365

LOTERIA BONURILOR FISCALE. O nouă EXTRAGERE, DUMINICĂ, 28 IUNIE 2015. Ce schimbări aduce noua lege

LOTERIA BONURILOR FISCALE, EXTRAGERE LOTERIA BONURILOR FISCALE, DUMINICĂ, 28 IUNIE. Conform modificărilor aduse recent de parlamentari la Loterie, premiul extragerii se va împărţi la cel mult 100 de câştigători, ceea ce înseamnă un premiu individual minim de 10.000 de lei, potrivit Digi24.

LOTERIA BONURILOR FISCALE, EXTRAGERE LOTERIA BONURILOR FISCALE, DUMINICĂ, 28 IUNIE. La noua extragere ocazională vor participa bonurile fiscale emise în perioada 29 martie – 31 mai. Acesta este exact intervalul calendaristic ce rămăsese neacoperit între extragerea ocazională de Paşte şi extragerea lunară din iulie.

LOTERIA BONURILOR FISCALE, EXTRAGERE LOTERIA BONURILOR FISCALE, DUMINICĂ, 28 IUNIE. Fondul de premiere este de un milion de lei şi, având în vedere recentele modificări la organizarea Loteriei bonurilor fiscale, vor putea să existe maximum 100 de câştigători. Prin urmare, dacă vor fi mai mulţi câştigători, premiul individual va fi de cel puţin 10.000 de lei.

„Vom avea o extragere până la finalul lunii pe noul mecanism care se regăsește în legea promulgată astăzi (marți — n. r.) de președintele României, cu maxim 100 de câștigători”, a spus Teodorovici.

Potrivit acestuia, în cazul în care, după extragere, vor fi mai mult de 100 de bonuri câștigătoare, se va organiza o altă extragere dintre acestea și se vor alege doar 100. Premiul se va împărți între cei 100 de câștigători.

„Dacă vor fi mai puțin de 100 de bonuri câștigătoare, la acestea se va împărți premiul”, a precizat ministrul Finanțelor.

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, marți, legea privind aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, care prevede că se pot acorda maximum 100 de premii.

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Actul normativ prevede că, la extragerea bonurilor fiscale, se va acorda un număr de maximum 100 de premii. Unitatea teritorială a administrației fiscale unde a fost depus în original bonul fiscal câștigător va elibera titularului bonului o copie pe care este scris că este conform cu originalul și conține un număr unic de înregistrare atribuit automat printr-o aplicație informatică la nivel național.

O listă cu bonurile prin care au fost revendicate premiile se va publica pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice și pe cel al Autorității Naționale de Administrare Fiscală.

Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale prin care s-au revendicat premiile se va constata depășirea numărului maxim de premii care se acordă, se va proceda la extragerea aleatorie a unui număr de 100 de bonuri fiscale câștigătoare.

LOTERIA BONURILOR FISCALE: În situațiile în care, ulterior efectuării unei extrageri se constată erori de natură tehnică în desfășurarea acesteia, care nu vizează caracterul său aleator, se va considera că extragerea a fost efectuată corect, iar premiile se vor acorda câștigătorilor în urma extragerii și după desfășurarea procedurilor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button