ARHIVA B365

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Guvernul a decis: Nu primeşti bon fiscal, nu plăteşti produsul

Guvernul a adoptat miercuri decizia ca românii care nu primesc bon fiscal la cumpărături sau la restaurant să poată pleca fără să plătească. Măsura va intra în vigoare de la data de 1 martie şi a fost luată în contextul măsurilor de combatere a evaziunii fiscale, potrivit romaniatv.net.

Astfel, de la 1 martie în restaurante sau magazine va fi afişat public un anunţ conform căruia clientul are dreptul să nu achite contravaloarea produselor selectate sau consumate dacă nu i se înmânează un bon fiscal.

Introducerea Loteriei bonurilor fiscale a fost avizată de Guvern, miercuri, cu un sistem de extragere lunară sau ocazională a bonurilor primite de cumpărători

Proiectul Loteriei bonurilor fiscale prevede că prima extragere, ocazională, va fi organizată pe 13 aprilie, a doua zi de Paşte, cu un fond de premiere de un milion lei, a anunţat anterior Ministerul Finanţelor.

Conform proiectului, pentru anul 2015, prima extragere lunară va fi în luna iulie 2015, dar vor putea fi organizate şi extrageri ocazionale.

Prima astfel de extragere ocazională va fi pe 13 aprilie, a doua zi de Paşte, anunţa ministerul.

Fondul lunar de premiere este calculat la 1 milion lei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button