ARHIVA B365

LOTERIA BONURILOR FISCALE. 73 de tranzacţii cu carduri Visa, pe data de 23 iulie

LOTERIA BONURILOR FISCALE.  Bonurile în valoare de 364 lei emise pe 23 iulie au ieşit câştigătoare la a doua extragere lunară a Loteriei bonurile fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de 1 milion de lei, putând fi depuse de luni la sediile ANAF.

Duminică a avut loc a doua extragere lunară a Loteriei bonurilor fiscale, aferentă bonurilor din perioada 1-31 iulie, în studioul TV al Loteriei Române.

LOTERIA BONURILOR FISCALE.  B365.ro v-a prezentat LIVE numărul câştigător la cea de-a doua etapă a LOTERIEI BONURILOR FISCALE 

REZULTATE LA EXTRAGEREA BONURILOR FISCALE:

Luna câştigătoare: 7 – luna iulie

Ziua câştigătoare: 23

Valoarea câştigătoare: 364

LOTERIA BONURILOR FISCALE.  În cazul în care vor fi depuse cereri pentru mai mult de 100 de bonuri câştigătoare, va fi efectuată la o dată ulterior anunţată o nouă extragere, pentru desemnarea a maxim 100 de câştigători, cu un premiu de cel mult 10.000 de lei fiecare.

Rezultatele extragerii de duminică vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al Loteriei Române (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

LOTERIA BONURILOR FISCALE.  Depunerea cererilor de revendicare se realizează începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea în original a bonului fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

LOTERIA BONURILOR FISCALE.  Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.
Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câştigătoare în prima etapă de selecţie, va elibera o copie a acestora cu menţiunea „conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button