Lollipop Showcase: K-nto & Piftek

de:
09 iun. 2011
3 Afișari
Lollipop Showcase: K-nto & Piftek

K-nto – Cristian Oprea aka. K-nto face parte din noua generatie de producatori de funky si jacking house din Romania. Sa nascut pe data de 11 ianuarie 1986 in Bucurersti. Stilul lui muzical este un mix de classic jazz, disco si sampleluri hip hop combinate cu linii de bass funky si beaturi puternice.

Piftek –– Etimologic, numele sau de scena are doua radacini – “Pif” -personajul de desene animate din seria “Pif et Hercule” si “tek” de la genul pe care il abordeaza, tech house. Inspirat de oameni, in general, si de public, in particular, construieste usor o punte de comunicare cu lumea prin muzica. A invatat ca primesti inapoi ceea ce oferi, asadar stie ce sa ofere pentru a aduce publicul in delir. Considera ca niciunui artist nu trebuie sa-i lipseasca pasiunea, rabdarea, implicarea la maximum si ambitia, acestia fiind asii din maneca lui Piftek.

Colaborarile sale de-a lungul timpului au fost numeroase si diverse: Warm Up pentru Eddie Richards, la Loggia cu Rhadoo si after cu Lee Burridge, warm up & after pentru Gramophonedzie, warm up & after pentru Miss Mee, warm up & after pentru Craig Hamilton, warm up & after pentru Hector Moralez (de 2 ori), warm up & after pentru Phil Weeks (de 2 ori), after dupa Fries & Bridges, warm up & after pentru Chris Simmonds, after dupa Inland Knights.

Cookies