Logodnă ţigănească în plină stradă, în Sectorul 5, încheiată cu dosar penal la socrul mic

de:
18 apr. 2011
0 Afișari
Logodnă ţigănească în plină stradă, în Sectorul 5, încheiată cu dosar penal la socrul mic

Petrecerea a fost organizată vineri după-amiază, iar în jurul orei 17:00 locatarii din zonă au sunat la 112, reclamând muzica dată tare. Agenţii de la Secţia 18 de Poliţie s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat faptul că era în desfăşurare o petrecere de amploare, în jur de 90 – 100 persoane.  Strada fusese blocată prin montarea unui cort şi parcarea mai multor autoturisme ale invitaţilor, arată un comunicat al Poliţiei Capitalei.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj din cadrul Brigăzii Rutiere.

„A fost identificat S. Petrişor de 42 de ani, organizatorul evenimentului, care a afirmat că a organizat o petrecere în aer liber, cu ocazia logodnei fiicei sale, după care vor pleca la restaurant. S. Petrişor a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1000 lei, conform Legii 61/1991R, după care, muzica a încetat, în zonă restabilindu-se ordinea, liniştea publică şi deblocarea străzii.” – arată comunicatul Poliţiei.

„Totodată lucrătorii din cadrul Brigăzii Rutiere i-au întocmit dosar penal celui în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de blocarea cu intenţie a drumului public.” – se mai arată în comunicat.

Cookies