Locurile de parcare pentru biciclete din Sectorul 6 se închiriază după noi proceduri, descrise ca fiind mai simple. PS6: Acum, bucureștenii pot anula cererile online

20 feb. 2024
1347 Afișari
Locurile de parcare pentru biciclete din Sectorul 6 se închiriază după noi proceduri, descrise ca fiind mai simple. PS6: Acum, bucureștenii pot anula cererile online
Locurile de parcare pentru biciclete din Sectorul 6 se închiriază după noi proceduri, descrise ca fiind mai simple. PS6: Acum, bucureștenii pot anula cererile online. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6

Bucureștenii din Sectorul 6 trebuie să știe că a fost simplificat procesul pentru închirierea locurilor de parcare pentru mașini și biciclete. Primăria Sectorului 6 anunță că, acum, cererile pot fi anulate online.

Închirierea locurilor de parcare pentru mașini și biciclete în Sectorul 6, proces simplificat

Am simplificat procesul de închiriere a locurilor de parcare pentru mașini și biciclete!, anunță Primăria Sectorului 6 într-o postare pe pagina de Facebook.

De acum, bucureștenii din Sectorul 6 pot anula o cerere foarte ușor, online. Cetățenii nu mai sunt nevoiți să vină la sediul Administrației Comerciale Sector 6 pentru a depune cererile semnate.

Simplificarea procesului îi ajută mai ales pe cei care vor un loc de parcare de biciclete. Mai exact, în momentul în care au depus o cerere pentru un anumit rastel, unde locurile s-au epuizat, bucureștenii din S6 pot depune cerere pentru un alt rastel de la o altă adresă doar dacă anulează prima solicitare.

PS6 explică de ce, până acum, anularea unei cereri se făcea doar fizic sau cu semnătură digitală:

Până acum, din motive de securitate, anularea unei cereri se făcea doar fizic sau cu semnătură digitală, online.

Vestea bună este că, începând cu acest weekend, și bucureștenii care nu au semnătură digitală își pot anula cererile tot online, pe baza CNP-ului, prin intermediul unui link securizat.

Facilitatea este utilă pentru cei care vor locuri de parcare pentru biciclete

‼️ ATENȚIE! Acțiunea este ireversibilă și odată anulată cererea, pierdeți locul pe lista de așteptare. Facilitatea aceasta îi ajută mai degrabă pe cei care doresc loc de parcare pentru biciclete, NU pentru mașini, explică PS6.

La începutul lunii februarie, Administrația Comercială Sector 6 a dat în folosință 500 de locuri de parcare pentru biciclete, în 10 parcări amenajate în S6. Încă mai sunt locuri la parcările de pe Str. George Ranetti și Bd. Anul 1864.

Cererea este mare, iar PS6 anunță că urmează să amenajeze încă 10 parcări pentru biciclete:

Pentru că cererea este mare, nu ne oprim aici, ci vom amenaja încă zece, în acest an. Astfel, până la finalul anului 2024, vom ajunge la 1.200 de locuri de parcare pentru biciclete, în Sectorul 6, a conchis PS6.

Te-ar mai putea interesa și: Se introduce tura de noapte pe șantierul de la Drumul Osiei, anunță PS6. Lucrările la șoseaua care duce în Ilfov afectează grav traficul de pe Bulevardul Iuliu Maniu

Cookies