Sector 6: Locurile de joacă dezinfectate în 6 etape cu jet de apă sub presiune la 140 grade VIDEO

de:
13 mart. 2020
2 Afișari
Sector 6: Locurile de joacă dezinfectate în 6 etape cu jet de apă sub presiune la 140 grade VIDEO

Printr-un clip video realizat de Primăria Sector 6, sunt detaliaţi paşii necesari pentru curăţarea şi dezinfectarea eficientă a locurilor de joacă din sector: 

etapa 1: prespălare

etapa 2: îndepărtare graffiti

etapa 3: hidrocurăţare cu jet de apă sub presiune de 300 bari la temperaturi de 140 grade Celsius

etapa 4: spălare cu detergent profesional

etapa 5:  hidrocurăţare

etapa 6: aplicarea dezinfectant 

CITEŞTE ŞI Primarul Mutu: Străzile din Sectorul 6, spălate cu apă clorinată

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, anunţă că administraţia locală a luat măsuri suplimentare de prevenţie privind limitarea răspândirii contaminării cu virusul COVID-19, inclusiv prin spălarea străzilor cu apă clorinată şi biocid. Primăria a dispus, de asemenea, la fel ca şi alte primării de sector, inclusiv Primăria Municipiului Bucureşti, suspendarea activităţilor de relaţii cu publicul, recomandând membrilor comunităţii să folosească mijloacele alternative de comunicare, respectiv comunicarea on-line, prin poştă sau telefonic. 

Astfel, în Sectorul 6, trotuarele, bulevardele, dar și străzile din interiorul cartierelor se spală cu apă tratată cu pastile de cloramină. Acest dezinfectant efervescent clorigen se adaugă în apa de la rețea, pe care operatorul de salubrizare autorizat o folosește la spălarea carosabilului.

„În Sectorul 6, spălarea carosabilului se efectuează cu soluții dezinfectante.

Consider extrem de important să acționăm pentru sănătatea comunității pe toate planurile: de la dezinfectarea prin nebulizare a sălilor de clase, piețelor, instituțiilor publice și punctelor de asistență și prim-ajutor, la spălarea străzilor cu apă de la rețea, tratată cu soluții avizate, pe bază de clor activ și biocid.

Niciun efort nu este prea mic, în această perioadă, pentru a stăvili pandemia.

Curățenia este esențială, iar noi acționăm constant, inclusiv prin dezinfectarea arterelor de circulație, a celor pietonale și a pasajelor”, a anunţat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu. 

Detalii, aici. 

CITEŞTE ŞI Măsuri prevenţie coronavirus, în Sectorul 6. Ce a decis Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă

La nivelul Sectorului 6 sunt aproximativ 120 de locuri de joacă, 80% dintre acestea fiind modernizate de administraţia locală în ultimii trei ani. Restul de 20% au fost incluse în programul de reamenajare de locurilor de joacă pentru copii din acest an. 

Cookies