Locurile de joacă din Parcul Cișmigiu vor fi modernizate. Nicușor Dan: „Vor fi gata într-o lună și jumătate”

23 iul. 2023
524 afișări
Locurile de joacă din Parcul Cișmigiu vor fi modernizate. Nicușor Dan: „Vor fi gata într-o lună și jumătate”
Locurile de joacă din Parcul Cișmigiu vor fi modernizate, promite Nicușor Dan. „Vor fi gata într-o lună și jumătate” | Sursă foto: Facebook-Nicușor Dan

Nicușor Dan a anunțat că, în perioada următoare, Primăria Municipiului București va moderniza locurile de joacă aflate în Parcul Cișmigiu.

Nicușor Dan: Locurile de joacă din Parcul Cișmigiu vor fi modernizate

Primarul general al Capitalei le-a transmis bucureștenilor că urmează ca locurile de joacă pentru copii ,aflate în Parcul Cișmigiu, vor fi modernizate. În total, 4 astfel de locuri de joacă vor intra în proces de reabilitare.

Nicușor Dan a transmis:

Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București a semnat cu City Global Construction SRL contractul pentru modernizarea celor 4 locuri de joacă din parc.

Mai precis, edilul a informat că urmează să fie achiziționate echipamente noi pentru respectivele locuri de joacă. Acestea vor fi:

  • Moderne,
  • Realizate din materiale de ultimă generație.

Echipamentele au un mare grad de finisare și care conferă o siguranță sporită în exploatare.

Cât vor dura lucrările

Edilul Capitalei a informat că, după cum este precizat în contract, locurile de joacă din Parcul Cișmigiu urmează să fie modernizate într-o lună și jumătate. Valoarea totală a investiției este de 3,45 de milioane de lei.

Până la acest moment, au fot finalizate lucrările de modernizare pentru 4 locuri de joacă aflate în Parcul Circului de Stat.

De asemenea, până la finalul lunii iulie urmează să fie finalizate și lucrările pentru două locuri de joacă aflate în Parcurile Bordei și Tineretului.

Pentru alte 18 locuri de joacă ce se află în administrarea ALPAB, urmează să fie lansată, în perioada următoare, procedura de achiziție. Astfel că, și aceste locuri de joacă vor fi reabilitate, iar echipamentele vor fi modernizate și / sau înlocuite.

Cookies