Locuri libere la creșa și la centrul de zi ale Primăriei Municipiului București

de:
06 aug. 2014
1 Afișari
Locuri libere la creșa și la centrul de zi ale Primăriei Municipiului București

Centrul de Îngrijire şi Educație Timpurie, destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 0-3 ani „Steluțe Zâmbitoare” are o capacitate totală de 26 de copii, dintre care 22 locuri la program normal 7-18 și 4 locuri la program redus 7-12 și se
adresează copiilor ai căror părinţi (fie mama, tatăl sau reprezentantul legal) se află în perioada legală de creştere a copilului şi doresc să se întoarcă la locul de muncă înainte de expirarea acestei perioade, sau se vor întoarce la locul de muncă în maxim 3 luni de la momentul depunerii cererii şi fac dovada în acest sens.

Centrul de zi pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3-5 ani din cadrul Complexului de Servicii Sociale OMINIS „Din grija pentru oameni”, are o capacitate totală de 22 de copii, dintre care 18 locuri la program normal 7-18 și 4 locuri la program redus 7-12 și se adresează copiilor preșcolari (vârsta 3-5 ani) care provin din familii cu un venit mai mic de 1.000 lei / membru de familie.

Centrele oferă îngrijire de zi la standarde profesionale adecvate, servicii recreative, de îngrijire, hrană şi supraveghere pe timp de zi pentru copii.
Dosarele de înscriere la cele doua centre se depun până la data de 20 august 2014 la sediul Direcţiei Generale de Asistență Socială a Municipiului Bucureşti din strada Foişorului nr. 56-58, Sector 3, Bucureşti sau se transmit scanate prin e-mail la adresa: [email protected]

Cookies