Locuri de parcare de reședință pentru motociclete și scutere în Sectorul 3 din București. Oamenii sunt invitați la dezbaterea privind regulamentul parcărilor

28 mart. 2023
967 Afișari
Locuri de parcare de reședință pentru motociclete și scutere în Sectorul 3 din București. Oamenii sunt invitați la dezbaterea privind regulamentul parcărilor
Locuri de parcare de reședință pentru motociclete și scutere în Sectorul 3 din București. Oamenii sunt invitați la dezbaterea privind regulamentul parcărilor | Foto simbol: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Regulamentul pentru parcările de reședință din Sectorul 3 se va schimba încă odată. Robert Negoiță dorește că  persoanele ce dețin motociclete și scutere să poată obține locuri de parcare de reședință.

Dezbatere publică pentru regulamentul de parcare

Locuitorii din Sectorul 3 al Capitalei sunt chemați să ia parte la o dezbatere publică unde vor fi discutate noile îmbunătățiri pe care primarul Robert Negoiță dorește să le aducă regulamentului pentru parcările de reședință din aria administrată.

Astfel că, bucureștenii sunt așteptați în data de 30 martie 2023, la ora 17:00, la întâlnirea ce va avea loc la sediul Primăriei Sectorului 3 din Calea Dudești numărul 191. Discuțiile vor fi purtate în sala de consiliu la etajul 1 al instituției.

Toate modificările ce vor fi dezbătute pot fi consultate de persoanele interesate accesând ACEST link.

Ar putea exista locuri de parcare pentru motociclete și scutere în Sectorul 3

Primăria Sectorului 3 a transmis și o listă cu unele dintre cele mai importante modificări pe care le-au adus regulamentului pentru parcările de reședință din Sector. Iată care sunt acestea:

Motocicletele și mopedele au fost introduse în categoria vehiculelor ce pot beneficia de un loc de parcare de reședință

  • Până la acest moment, regulamentul excludea din această categorie vehiculele care circulă pe șine și vehiculele pe 2 roți. După modificări, cele din urmă au fost incluse pe lista vehiculelor pentru care se pot închiria locuri de parcare de reședință.

PS3 a introdus locurile de parcare dublate 

  • Aceste locuri de parcare vor fi unul în fața celuilalt. Astfel că, accesul în cel de-al doilea loc de parcare se va face prin spațiul destinat primului loc. Primăria transmite că acest tip de parcări pot fi folosite de membrii aceleiași familii.

Locuri de parcare suprapuse

  • Aceste locuri de parcare, de tip klaus, vor fi unul deasupra celuilalt. Accesul în locul de parcare de deasupra se va face prin locul de parcare de jos. Asemenea celor menționate anterior, aceste locuri de parcare sunt recomandate pentru membrii aceleiași familii.

Pe lângă aceste modificări, Primăria Sectorului 3 a informat și că procentul locurilor de parcare nenominale s-ar putea mări de la 30%, cât sunt la acest moment, la 60 % din numărul total al locurilor disponibile în S3.

Cookies