Locuri de parcare cu plată pe str. Cuțitul de Argint din București. Care este tariful și cum se achită

25 oct. 2021
2307 Afișari
Locuri de parcare cu plată pe str. Cuțitul de Argint din București. Care este tariful și cum se achită
Locuri de parcare cu plată pe str. Cuțitul de Argint din București. Care este tariful și cum se achită

Sunt disponibile locurile de parcare cu plată aflate pe strada Cuțitul de Argint. Direcția Mobilitate Urbană Sector 4 a făcut anunțul și explică cât te costă să-ți parchezi mașina acolo, dar și cum se procedează cu plata.

Locuri de parcare cu plată pe str. Cuțitul de Argint. Care este tariful și cum se achită, potrivit informațiilor oficiale transmise de Direcția Mobilitate Urbană Sector 4.

Locuri de parcare cu plată pe str. Cuțitul de Argint din București

Locurile publice de parcare aflate pe str. Cuțitul de Argint din Capitală au fost recent amenajate și au devenit disponibile începând cu data de 23 octombrie 2021.

Astfel, dacă vrei să parchezi mașina în această zonă, de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 18:00, trebuie să știi că ai de plată.

Poți parca gratuit mașina de luni până duminică, în intervalul orar 18:00 – 08:00.

Aceste locuri de parcare din Capitală sunt încadrate în Zona Verde.

Recomandăm și: Ce vrea să facă Daniel Băluță pe fațadele blocurilor din Sectorul 4 cu peste 800 de mii de euro. Bucureștenii nu s-au declarat prea încântați de propunerea sa

Care este tariful și cum se achită

Astfel, fiind încadrate în Zona Verde, locurile de parcare sunt tarifate cu 1 leu pentru două ore.

Parcarea se poate achita prin SMS la numărul 7424, transmite Direcția Mobilitate Urbană Sector 4.

Exemplu pentru plata parcării prin SMS: E2B123ABC, unde E – reprezintă codul parcajului, 2 – durata dorită (în ore),  B123ABC – numărul de înmatriculare al mașinii.

De asemenea, parcarea poate fi plătită și prin intermediul aplicațiilor pentru telefon: “Primăria Sectorului 4” și “amparcat.ro”.

Locuri de parcare cu plată pe str. Cuțitul de Argint din București. Care este tariful și cum se achită
Locuri de parcare cu plată pe str. Cuțitul de Argint din București. Care este tariful și cum se achită. Sursă foto: Direcția Mobilitate Urbană Sector 4

Cum poți obține un abonament lunar pentru parcare

În același timp, este disponibil și un abonament pentru parcarea publică aflată pe strada Cuțitul de Argint. Un abonament lunar costă 60 de lei, cu TVA inclus, nefracționabil și le permite șoferilor să folosească un loc de parcare aflat în zonele semnalizate corespunzător prin intermediul panourilor informative cu mențiunea „ZONA VERDE”, fără rezervarea sau nominalizarea acestuia.

Recomandăm și: Soluții europene pentru dezvoltarea Sectorului 4. Daniel Băluță s-a inspirat cu idei din Franța

Aceste abonamente lunare sunt valabile doar în luna în care au fost achiziționate.

Abonamentele pot fi cumpărate fie prin intermediul:

  • aplicației „Primăria Sectorului 4”, din: meniul acesteia – zona „Abonamentele mele – Parcări Stradale” sau din secțiunea Parking@4, apoi selectând parcarea dorită și butonul Solicită un abonament,
  • fie pe site-ul www.moblitateurbana4.ro, secțiunea Solicită un loc de parcare, apoi Parcări Publice, se selectează parcarea dorită din lista de parcaje situată în colțul stânga-sus.
Cookies