Locuri de muncă vacante prin AMOFM şi cursuri gratuite pentru tinerii şomeri

de:
17 iun. 2011
0 Afișari
Locuri de muncă vacante prin AMOFM şi cursuri gratuite pentru tinerii şomeri

Prin  AMOFM, şomerii cu studii superioare, îşi pot depune CV-urile la unul dintre cele 250 de locuri de muncă vacante, în cazul în care corespund cerinţelor posturilor. Cele mai multe job-uri pentru cei care au absolvit o facultate sunt pentru funcţiile de director de magazin, 131 de posturi, referent de specialitate statistician, 22 de locuri de muncă, sau arhitecţi, ingineri şi asimilaţi, 14 job-uri.

Cele mai multe posturi pentru absolvenţii de studii medii, din totalul de 299 locuri de muncă, sunt în domeniul vânzărilor, atât prin telefon, cât şi pentru agenţii de teren sau pentru cei de asigurare.

Muncitorii calificaţi pot aplica pentru cele 1.371 de job-uri disponibile, dintre care 666 de locuri de muncă sunt vacante pentru cei care vor să se angajeze ca lucrători comerciali, în timp ce persoanele care vor să activeze ca agenţi de intervenţie, pază şi ordine pot aplica pentru cele 301 posturi disponibile, iar alţi 83 de bucureşteni pot lucra în domeniul textil.

Și necalificaţii au la dispoziţie 94 de locuri de muncă vacante, dintre care 19 sunt pentru muncitorii fără calificare din domeniul construcţiilor, 16 sunt pentru spălătorii de covoare înnodate şi tot 16 posturi sunt pentru paznici, iar cinci bucureşteni pot lucra ca necalificaţi în domeniul industriei textile.

Persoanele interesate de aceste posturi disponibile pot solicita mai multe informaţii de la reprezentanţii AMOFM.

Șomerii tineri din Capitală,  dar şi cei din judeţul Ilfov, cu vârsta cuprinsă între 16 şi 24 de ani se pot înscrie la cursurile gratuite ”Manager Proiect şi Competente Antreprenoriale”, organizate de Asociaţia Smart Projects, în parteneriat cu SC Extreme Training SRL. Programul se adresează şomerilor de lungă durată şi se desfăşoară în perioada iulie – octombrie 2011, respectiv, aprilie – iulie 2012.