LOCURI DE MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE: Joburi în Germania, cu salarii de până la 2.200 euro

de:
04 dec. 2014
0 Afișari
LOCURI DE MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE: Joburi în Germania, cu salarii de până la 2.200 euro

Potrivit ANOFM, pentru ocuparea posturilor se va organiza selecţie la Braşov în luna februarie 2015.

Companiile germane Europa Park, McDonald’s şi Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn oferă locuri de muncă pentru meseriile de bucătar (20 de posturi), ospătar (25 de posturi), personal în industria gastronomiei de sistem (20 de posturi), ajutor bucătar (6 posturi) şi cameristă/roomboy (6 posturi), scrie Capital.ro.

Pentru ocuparea posturilor de bucătar, ospătar şi personal în industria gastronomiei de sistem sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune sau foarte bune de limba germană (nivel B1/B2), precum şi cunoştinţe bune de limba engleză (nivel B1).

Pentru posturile de ajutor de bucătar şi cameristă/roomboy, angajatorii germani solicită persoane care au cunoştinţe de limba germană, nivel A2 – B1, precum şi experienţă în domeniu.

Angajarea se face pe o perioada de 9 luni, cu posibilitate de prelungire, începând cu luna martie 2015.

Salariul oferit este de 1.500 – 2.200 euro brut/luna pentru lucrătorii calificaţi (bucătar, ospătar) şi de 1.300 – 1.600 euro brut/lună pentru personalul necalificat (ajutor bucătar, cameristă/roomboy, personal în industria gastronomiei de sistem).

Programul de lucru este cu norma întreagă, iar cazarea poate fi asigurată de angajator sau acesta poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

Cookies