ȘTIRI

Locuri de muncă în străinătate, cu salarii ce ajung și la 7000 de euro/lună. Posturile disponibile

In Danemarca s-au anuntat 21 de posturi pentru medici, transmite Mediafax, dintre care cinci pentru radiologi si cate doua pentru specializarile radiologie mamara, patologie, neurologie, nefrologie, endocrinologie, gastroenterologie, pulmonologie si medicina interna.
Medicii care vor sa lucreze in Danemarca trebuie sa cunoasca foarte bine limba engleza sau germana. Salarizarea se va face conform contractului colectiv in domeniu, salariul de pornire in primele luni (cand sunt programate si cursuri de limba daneza) fiind de aproximativ 6.000-7.000 de euro brut pe luna. Salariul. Detalii despre oferta de angajare gasiti AICI.

In Suedia sunt oferite un post pentru medic reumatolog si un altul pentru specialist in endocrinologie – diabet zaharat. Angajatorul nu specifica nici salariul oferit, nici perioada contractuala. Detalii AICI.

In Norvegia sunt anuntate doua posturi de muncitor pentru o firma mica de constructii industriale si agricole. Persoanele interesate trebuie sa aiba certificat de calificare intr-o meserie din domeniul constructiilor, experienta in munca, sa poata lucra in echipa si sa vorbeasca fluent limba engleza. Salariul oferit este cuprins intre 21 si 28 de euro de brut pe ora, in functie de experienta si calificari. Oferta de angajare AICI.

O alta tara care are o oferta foarte variata de locuri de munca este Franta. Aici sunt puse la bătaie un post de bucătar ( salariu: 2.200 de euro lunar), un  ajutor de bucatar (salariu: 1.600 de euro pe luna, un sef de sala (salariu: 1.830 de euro lunar), un valet sau o camerista (salariu: 9,5 euro pe ora), un mecanic de masini agricole (salariu cuprins intre 9,69 si 10,70 euro pe ora) si un post de menajera, ingrijire copil, (salariu: 13.000 de euro pe an). Oferta completa de joburi in Franta o gasiti AICI.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button