BAZAR

LOCURI DE MUNCĂ disponibile în noul centru comercial ParkLake

Celebrul lanț de brutării Paul caută peste 30 de persoane care să se alăture unei echipe nou formate ce va deservi noua locație din centrul comercial ParkLake. 

Cei interesați să ocupe un post în cadrul brutăriei Paul, pot opta pentru posturile de casier sau lucrător în bucătărie.

Toți noii angajați beneficiază de instruire practică în brutărie, realizată de personal autorizat. Cei care doresc să aplice pentru un post în noua locație Paul trebuie să știe că lanțul de brutarii oferă o serie de beneficii, precum posibilitatea de a obține un post fără experiență prealabilă, bonus de fidelitate sau creșteri salariale corelate cu vechimea. De asemenea, programul flexibil este și el un avantaj important oferit celor care aleg să se alăture echipei Paul, program ce poate fi adaptat conform necesităților fiecăruia. Aceștia pot opta fie pentru program full time, fie part time de patru sau șase ore, fie pot lucra doar în weekend (vinerea, sâmbăta și duminica).

Pentru mai multe informații despre posturile disponibile și modalitatea de aplicare, accesați https://apps.facebook.com/paul-angajari/?fb_source=search

Carrefour este de departe cel mai mare angajator din Park Lake, având nevoie de 350 de oameni care să lucreze în hipermarket.

Grupul spaniol Inditex, care cuprinde şap­te branduri, respectiv Zara, Zara Home, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear, Massi­mo Dutti şi Oysho, va angaja peste 200 de oa­meni în centrul comercial din parcul Titan.

Brandul suedez H&M ar putea avea circa 50 de salariaţi, conform estimărilor ZF. La rândul său, retailerul de modă Koton va avea un număr total de 26 de angajaţi.

Lanțurile de restaurante KFC și Pizza Hut au disponibile peste 70 de posturi. Cei interesați de un loc de muncă la KFC pot opta pentru posturile de casier sau bucătar, iar cei care doresc un loc de muncă la Pizza Hut, pot alege fie posturi de ospătar, fie joburi în bucătărie.

Pentru mai multe informații despre posturile disponibile și modalitatea de aplicare, accesați secțiunea Cariere din site-urile lanțurilor de fast-food.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button