ESENTIAL

Locuri de muncă disponibile în județul Ilfov. Se caută 276 de oameni din diverse profesii

Locuri de muncă disponibile în județul Ilfov. Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în 23.06.2021, în evidenţele A.J.O.F.M. Ilfov au fost înregistrate 276 locuri de muncă vacante.

Locuri de muncă disponibile în județul Ilfov. Din cele 276 locuri de muncă, 18 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 73 pentru studii medii, 81 pentru muncitori calificaţi şi 104 pentru muncitori necalificaţi.

Profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt: arhitect cladiri, sef coloana auto, manager relatii cu clientii bancii/societate de leasing, functionar administrativ, asistent medical generalist, bucatar, ofiter confoanalist, ajutor de bucatar, analist credite, secretara, agent de vanzari, gestionar depozit, casier, mecanic auto, sofer de autoturisme si camionete, sudor, menajera, muncitor necalificat in industria confectiilor, portar, lucrator pentru salubrizare, informează NewsBucurești.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)332.37.08/105, pe site-ul A.N.O.F.M https://www.anofm.ro/ sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button