Locuri de muncă disponibile în Capitală: guvernante, capi de masă la cazinouri şi somelieri

de:
02 dec. 2010
0 afișări
Locuri de muncă disponibile în Capitală: guvernante, capi de masă la cazinouri şi somelieri

Dacă în urmă cu câţiva ani somelierul nici nu exista în nomenclatorul de meserii din România, acum un restaurant din Capitală a anunţat Agenţia Municipală de Ocupare a Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti că intenţionează să angajeze o persoană care să ştie să asocieze vinurile cu mâncărurile servite în local. Pentru a putea fi acceptat, candidatul trebuie să stea foarte bine cu cele cinci simţuri, dar mai ales cu gustul, mirosul şi văzul. Bucureşteanul care va trece atât proba interviului, cât şi cea practică, ar urma să fie încadrat ca muncitor calificat, salariul fiind ulterior negociat cu angajatorul.

Pe lista celor 855 de locuri de muncă puse la bătaie în următoarea săptămână se mai află, de asemenea, un post de cap de masă la cazinou şi unul de şef de masă tot la cazinou. Primul are ca atribuţii să facă jocurile în sală, iar al cel de-al doilea rolul de supraveghetor. Pentru ambele job-uri se solicită studii medii.

Firmele bucureştene au mai anunţat la AMOFM că au nevoie de zece guvernante, şase îngrijitori la domiciliu, cinci şoferi de camioane şi camionete şi doi patiseri. Persoanele care au cel mult şcoala generală pot opta pentru posturi de manipulant mărfuri, paznic, marcator de piese sau comisioner, curier-bagajist.

Absolvenţii de studii superioare pot alege din meseriile de consilier vânzări sau inspector de asigurări, ofiţer bancar, referent de marketing sau economist.

Cookies