Locuri de joacă de afară, ca afară. Echipamente aduse din Suedia și SUA, în mijlocul Sectorului 6. ”Mă oftic de mor că le finalizăm acum în buza iernii”

25 nov. 2022
4149 Afișari
Locuri de joacă de afară, ca afară. Echipamente aduse din Suedia și SUA, în mijlocul Sectorului 6. ”Mă oftic de mor că le finalizăm acum în buza iernii”

Cinci locuri de joacă, dotate cu echipamente importate din Suedia și Statele Unite, au fost finalizate în Sectorul 6, lucrări pentru care primarul Ciprian Ciucu și-a exprimat dezamăgirea că nu au fost terminate mai repede, la începutul toamnei.

”Aceste locuri de joacă ar fi trebuit să fi fost gata la începutul toamnei. Mă oftic de mor că le finalizăm acum în buza iernii, dar au întârziat echipamentele de joacă, importate din Suedia și Statele Unite.”, se confesează Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, pe Facebook.

Tot el spune că așteptarea a meritat pentru că ”am zis să mergem pe calitate, cele mai bune, cele mai rezistente, să nu se mai strice după câteva luni”.

”A durat mai mult și pentru ca le-am reproiectat pentru a fi incluzive, adaptate și copiilor cu dizabilități. In fine, acum suntem pregătiți si pe această direcție, am intrat în line dreaptă!”, spune edilul de la 6.

Unde se află cele 5 locuri de joacă amenajate cu echipamente noi

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, spune că locurile de joacă renovate sunt:

  • două în Militari (str. Dreptății 10 și str. Estacadei 15)
  • unul în Crângași (str. Rușetu 6)
  • două în Drumul Taberei (Al. Țincani și Dealul Macinului).

”Acum, anul acesta, acum în iarnă, mai finalizăm încă 12, în tot Sectorul, deci avem un total de 17 de locuri de joacă de calitate refăcute total în 2022! Voi publica lista locațiilor, ca să puteți verifica.

La anul vom reface complet încă o tranșă de 17.”, și-a încheiat anunțul Ciprian Ciucu.

În prezent, în sectorul 6 se lucrează la construirea de la zero a două parcuri mari: Parcul Liniei, între mall Plaza și AFI și Parcul Lacul Morii, unde o echipă mixtă de arhitecți-peisagiști lucrează la planurile de amenajare, în urma unui concurs internațional.

Îți recomandăm și:

Cookies