Locul de joacă de pe strada Covasna din Sectorul 4 a fost reabilitat. Daniel Băluță: Îi așteptăm pe cei mici aici, în apropiere de casa lor

04 sept. 2023
1955 afișări
Locul de joacă de pe strada Covasna din Sectorul 4 a fost reabilitat. Daniel Băluță: Îi așteptăm pe cei mici aici, în apropiere de casa lor
Locul de joacă de pe strada Covasna din Sectorul 4 a fost reabilitat. Daniel Băluță: Îi așteptăm pe cei mici aici, în apropiere de casa lor | Captură video: Facebook - Daniel Băluță

Un loc de joacă din Sectorul 4 a fost reabilitat, iar copiii sunt așteptați aici pentru a se juca într-un spațiu colorat și modernizat. Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, a transmis mai multe informații cu privire la lucrările care au fost efectuate.

Un loc de joacă din Sectorul 4 a fost reabilitat

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a transmis, pe Facebook, că au fost finalizate lucrările de amenajare la locul de joacă de pe strada Covasna nr. 6-8.

Spațiul dedicat copiilor este înconjurat de copaci falnici, care au o înălțime de peste 10 metri, cu coroane mari și care asigură umbra în zilele călduroase de vară. Acesta și-a deschis porțile pentru toți copiii din zona menționată.

Lucrările au constat în montarea tartanului, a balansoarelor, toboganelor și leagănelor. Primarul a mai spus că cei mici sunt așteptați la locul de joacă de lângă casa lor.

Stadiul lucrărilor de la Piața Eroii Revoluției

Daniel Băluță a publicat noi imagini filmate din dronă de pe șantierul de la Piața Eroii Revoluției, pe data de 24 august.

Piața Eroii Revoluției se află acum în plin proces de modernizare. Pe lângă transformarea zonei, lucrările începute de Primăria Sectorului 4 au și scopul de a crește gradul de siguranță pentru pietoni și șoferi.

În această zonă au fost realizate pasaje subterane pentru pietoni. Acestea vor face legătura cu stațiile de metrou și de tramvai din aria respectivă.

Mutarea trecerilor de pietoni în subteran va facilita traversarea mai rapidă a intersecției și va micșora numărul accidentelor rutiere din zonă.

Filmarea realizată din dronă a fost publicată pe pagina de Facebook a primarului Daniel Băluță, alături de următorul mesaj:

Curată, ordonată și, de ce nu, cu importante accente moderne, de inspirație arhitecturală occidentală.

Așa va arăta Piața Eroii Revoluției, după finalizarea lucrărilor de regenerare urbană pe care le avem acum în derulare și care pe de o parte, vor crește siguranța pietonilor ce traversează zona, iar pe de altă parte, vor sigura mai multă fluență în trafic pentru șoferii obligați să piardă zilnic minute bune în această intersecție deosebit de aglomerată.

Piața Eroii Revoluției Sectorul 4 | Captură video: Facebook - Daniel Băluță
Piața Eroii Revoluției Sectorul 4 | Captură video: Facebook – Daniel Băluță

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies