Locuitorii Sectorului 3 pot semnala gropile de pe străzi online

09 feb. 2021
187 Afișari
Locuitorii Sectorului 3 pot semnala gropile de pe străzi online

Locuitorii Sectorului 3 pot semnala gropile de pe străzi online, Primăria anunțând marți că a început deja, și datorită condițiilor meteo bune, să efectueze plombări sau asfaltări de la zero.

Locuitorii Sectorului 3 pot semnala gropile de pe străzi online, iar angajații de la DADP S3, serviciul Întreținere și Reparații Străzi, se ocupă de refacerea asfaltului.

Primăria Sectorului 3 a anunțat, printr-o postarea pe pagina de Facebook a instituției că problemele apărute sunt centralizate, fie din inspecțiile făcute în teren de către cei responsabili, fie din sesizările venite din partea locuitorilor, online.

Intervențiile de reparații se fac treptat peste tot, după o programare săptămânală, iar unde este nevoie de eliberarea terenului, se lasă notificări la adrese. Programările pot suferi modificări, în cazul în care condițiile meteo nu permit derularea activității.

”Plombări, refacerea covorului asfaltic, asfaltări de la zero. De toate, pe străzile administrate de Primăria Sectorului 3, se ocupă colegii noștri de la DADP S3, serviciul Întreținere și Reparații Străzi. Mai simplu spus, aceste acțiuni sunt internalizate de mai multi ani, astfel că lucrăm cu echipele și utilajele proprii, având control mai strict și costuri reduse. La cele de mai sus, se adaugă și lucrările de aducere a carosabilului la stadiul inițial, acolo unde au fost diferite intervenții la rețelele de utilități, dacă operatorii încheie contractele de refacere cu DADP S3. (Responsabilitatea refacerii suprafeței unde s-au făcut săpături pentru lucrările la rețele de utilități revine celor care administrează aceste rețele și derulează lucrări. În acest sens, operatorii pot încheia contracte de refacere cu DADP S3- obligatoriu pe străzile pe care le avem în garanție- sau cu alți operatori care fac asfaltări.) Pentru sesizări avem la dispoziție soluțiie online. Putem folosi aplicația mobilă Primăria Sectorului 3 sau putem face sesizări direct de pe www.primarie3.ro, secțiunea Hartă Sesizări, sau pe https://iloves3.primarie3.ro/CityCareWeb/ subsecțiunea Semnalează Problema”, precizează Primăria.

Cookies