LA MINE-N CARTIER

Locuitorii din Sectorul 5 nu vor mai primi scrisoarea primarului Cristian Popescu Piedone. Câți bani or să fie economisiți

În cadrul ședinței operative săptămânale, primarul a decis să nu mai fie tipărită și să economisească 300 de mii de euro.

Cât costă scrisoarea

Cele 250 de mii de scrisori din acest an ar fi urmat să coste 3,7 lei fără TVA plus cei 2,5 lei pe scrisoare pentru distribuirea acestora.
Piedone este de părere că cetățenii știu informațiile importante cuprinse în scrisoare, mai ales cea cu privire la bonificația de 10% pentru plata impozitelor până la 31 martie.
Cristian Popescu Piedone a hotărât ca aceasta să fie publicată online, dar și la sediile Direcției Generale de Taxe și Impozite Locale Sector 5.
O reglementare legală din 2004 arată că administrațiile locale trebuie să trimită fiecărui contribuabil o decizie de impunere și să aibă confirmarea primirii acesteia. Împreună cu această decizie trebuie să fie și o scrisoare a primarului prin care acesta să le comunice contribuabililor ce proiecte dorește să finanțeze de la bugetul local.

Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button