LA MINE-N CARTIER

Câteva mii de locuitori ai Capitalei vor rămâne o perioadă fără net

Zonele în care vor fi date jos cablurile de pe stâlpi începând de săptămâna viitoare sunt, conform Primăriei generale a Municipiului Bucureşti:

– Bd. Aviatorilor;

– Bd. Constantin Prezan;

– P-ţa Arcul de Triumf;

– Bd. Expozitiei;

– Bd. Ion Mihalache;

– Bd. Marasti;

– Bd. Maresal Averescu;

– Piata Charles de Gaulle;

– Piata Montreal;

– Piata Presei Libere

– Sos Kiseleff

– Str. Alex Constantinescu

– Str. Arh. Ion Mincu

În cazul in care nu si-au luat masurile de migrare in subteran, operatorii sunt obligati, conform conditiilor contractuale, sa isi informeze abonatii in legatura cu intreruperea furnizarii serviciilor. In data de 30.11.2010 au fost receptionate lucrarile canalizatiei subterane aferente buclei 4 a retelei metropolitane de fibra optica a municipiului Bucuresti pentru telecomunicatii – Netcity, avand o lungime de 18,5 km.

NOTA:

In acest moment, dezafectarea cablurilor aeriene aflate pe domeniul public fără

documente legale, pe traseul buclei 4, a fost finalizata.

Bucla 4 este formata din urmatoarele artere:

– Bd. Nicolae Bălcescu;

– Bd. Gheorghe Magheru;

– P-ţa Romană;

– Bd. Lascăr Catargiu;

– P-ţa Victoriei;

– Bd. Iancu de Hunedoara;

– Şos. Ştefan cel Mare;

– Bd. Dacia (între P-ţa Romană şi Calea Moşilor);

– Str. Vasile Lascăr (între Bd. Dacia şi Str. Thomas Masaryk).

Primăria mai anunţă că a depozitat in Piata Operei cablurile de transmisie de date amplasate ilegal pe stalpi, dezafectate in cadrul buclei 4 a proiectului Netcity. Primaria Capitalei a luat aceasta masura simbolica pentru a atrage atentia asupra faptului ca operatorii de telecomunicatii nu si-au respectat obligatia de a-si demonta si evacua cablurile, iar Primaria Capitalei a fost nevoita sa le dezafecteze si sa le depoziteze in eventualitatea in care operatorii le vor revendica. Cablurile vor ramane timp de o saptamana in Piata Operei, pentru a evidentia atitudinea operatorilor de telecomunicatii care refuza sa contribuie la curatarea orasului de cablurile amplasate pe stalpi.

Mentionam ca Municipalitatea a atentionat prin mai multe adrese operatorii de comunicatii electronice ca vor fi dezafectate cablurile aeriene amplasate ilegal pe stalpi si s-a comunicat initial ca data de incepere a dezafectarilor data 01.05.2011, apoi data de 01.06.2011.  Primaria Capitalei a tinut cont de solicitarile operatorilor de prelungire a termenului de dezafectare, si a amanat data de incepere a dezafectarii pană la 01.07.2011.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button