Locuiţi în Regie sau în Cotroceni? Puteţi rămâne fără curent electric în week-end din cauza unor hoţi

de:
25 nov. 2011
2 afișări
Locuiţi în Regie sau în Cotroceni? Puteţi rămâne fără curent electric în week-end din cauza unor hoţi

Oficialii Enel anunţă că furtul de componente din reţea pune în pericol alimentarea cu electricitate a unor zone din Capitală. Din cauza hoţilor, gradul de siguranţă în alimentarea cu energie electrică va scădea şi este posibil să apară avarii care vor necesita un timp mai îndelungat de remediere.

Cei care locuiesc pe Bulevardul Regiei, Splaiul Independenţei – pe partea stângă şi partea dreaptă dintre podul Regie şi Virtuţii -, Strada Econom Cezărescu cu străzile adiacente şi pe Bulevardul Vasile Milea, între pod Regie şi Bulevardul Iuliu Maniu pot rămâne fără curent electric în perioada imediat următoare.

Echipele de intervenţie ale Enel vor lucra în următoarele trei zile pentru a înlocui toate componentele afectate, timp în care se va păstra starea de alertă pentru zona campusului studenţesc Regie şi împrejurimi.

”Dorim să atragem atenţia că, astfel de acţiuni, pe lângă faptul că pun în pericol viaţa celor care le fac, pot fi oricând sursa unei avarii de proporţii. Mai mult, astfel de sustrageri perturbă buna funcţionare a reţelelor de distribuţie, determină întreruperi în alimentarea cu energie electrică, afectând astfel toţi consumatorii din zonă”, se arată într-un comunicat remis de Enel.

Compania mai anunţă că s-a alertat şi poliţia pentru demararea unei anchete în acest caz.

Cookies