Perversiuni imobiliare: sex contra locuinţe în Bucureşti

de:
08 iul. 2011
66 Afișari
Perversiuni imobiliare: sex contra locuinţe în Bucureşti

Unul dintre bucureştenii care a publicat un asemenea anunţ vrea să închirieze o garsonieră pentru o sumă mică sau pe nimic. Cum totul are un preţ, proprietarul vrea ca în această locuinţă să stea ”una sau două tinere studente ascultătoare”. Persoanele interesate de anunţ trebuie să îl contacteze pe expeditorul anunţului, prin e-mail sau printr-un SMS, şi, în mesaj, să se descrie pe scurt.

Silviu – după cum se recomandă în mesaje -, un student de 31 de ani, vrea ca fetele să fie deschise şi directe pentru că, spune el, este ”destul de înţelegător şi explicit”. Contactat de Alina, o tânără blondă, în vârstă de 21 de ani, ca să furnizeze detalii cu privire la anunţul postat, bărbatul a precizat că această garsonieră nu îl interesează, ci vrea doar, ca prin intermediul ei, ”să îmbine utilul cu plăcutul”.

Tânărul vrea ca cele două fete, care au luat în calcul să locuiască în Bucureşti fără să plătească pentru chirie, să vină cu o recompensă ”în natură”. Foarte curios din fire, bărbatul a cerut ca fetele să îi trimită şi pe e-mail fotografii ”întregi şi detaliate”. În culmea nerăbdării, bărbatul o invită direct, la o ”vizionare”, pe una dintre tinerele interesare de anunţ. Tânărul, dornic să profite de orice clipă de ”colaborare”, pentru satisfacerea fanteziilor sexuale, speră că apoi îşi va îndeplini dorinţele nu cu una, ci chiar cu două ” tinere studente ascultătoare”.

Văzând că persoana care şi-a manifestat interesul pentru anunţul său are o atitudine defensivă, Silviu insistă şi stă zeci de minute la telefon, utilizând orice metodă de persuasiune doar pentru a se apropia cât mai mult de posibilitatea satisfacerii poftelor trupeşti. În focul pasiunii, bărbatul merge până în pânzele albe şi aduce chiar şi cele mai proaste contraargumente pentru a-şi ridica în slăvi locuinţa modestă. Astfel, Silviu spune că garsoniera lui modestă, de 18 mp, din cartierul Pantelimon, este mai bună chiar şi decât o garsonieră de 42 mp, situată în apropiere de Calea Victoriei.

După ce şi-a dat seama că nu a avut succes cu prima sesiune de pledoarie, tânărul a revenit, câteva zile mai târziu, ca să o convingă pe Alina că trebuie să se mute în locuinţa sa, şi, după alte zeci de minute de convorbire telefonică, în care expresia ”tu chiar nu mă cunoşti” a devenit redundantă, hormonii au dominat raţiunea, iar bărbatul a rămas ”cu buza umflată” pentru că tânăra şi a ei ”prietenă de fantezii” nu mai erau dispuse să se înghesuie în 18 mp pentru a-i satisface lui Silviu doleanţele.

George, un alt tânăr, în vârstă de 27 de ani, care spune, în anunţ, că este simpatic şi că are o situaţie materială bună, caută o doamnă sau domnişoară pentru ”prietenie şi distracţie, o relaţie de lungă durată”. Conform declaraţiilor sale, bărbatul are două locuinţe şi este dispus să ofere o garsonieră, nemobilată şi neutilată, unei femei care vrea ”să facă dragoste” cu el cât mai repede. George susţine că are propria sa firmă de construcţii blocuri. Acesta are şi o iubită, de şase luni, dar spune că nu mai vrea să continue relaţia pentru că nu mai simte nimic pentru ea. Deşi era dornic să o vadă pe Alina, de la primele replici din cadrul discuţiei online, bărbatul nu a mai trimis fotografia.

Un bărbat de origine israeliană, care se recomandă Eran, promite că, dacă îi place de cea care vrea să îi îndeplinească fanteziile sexuale, o va lăsa să locuiască într-un apartament, dar mai precizează că vrea să aibă grijă de pretendenta la oferta lui. Bărbatul de 31 de ani spune că oferă unul din apartamentele pe care le are unei fete drăguţe şi spune că a apelat la această metodă de căutare a unei partenere pentru că ”nu are timp să întâlnească altfel fetele”. Potrivit precizărilor lui, Eran are ”firme de investiţii imobiliare, comerţ, import-export” şi pune la dispoziţia unei tinere drăguţe, unul din apartamentele sale mobilate modern şi situate în centrul Capitalei. Ce vrea bărbatul, în schimb? ”Vreau să fii iubită, amantă… deci să fac dragoste cu tine”, punctează Eran.

Un om de afaceri ardelean, tânăr fără obligaţii, Eugen, după cum se recomandă din primele discuţii, caută o ”asistentă personală şi prietenă”. Femeia, dacă arată bine, este nefumătoare, cinstită, apropiată şi de încredere, va primi un salariu şi va avea parte de beneficii. Bărbatul spune că este dispus să ofere o remuneraţie lunară chiar şi de 1.000 de euro, dar vrea ca doar echivalentul salariului minim să îl declare prin contractul individual de muncă. Viitoarea asistentă personală a ”businessman-ului ardelean” trebuie să aibă anumite calităţi şi să îl ajute în toate problemele de zi cu zi, atât în domeniul afacerii, cât şi pe plan personal, şi inclusiv să îi îndeplinească doleanţele intime.

Omul de afaceri, care spune că deţine o clinică antiaging în Sectorul 1 al Capitalei, oferă, pe lângă remuneraţia 1.000 de euro, beneficii precum călătoriile în străinătate, dar şi cazare, însă numai după ce o cunoaşte bine pe pretendenta la acest post.

În ciuda faptului că Alina nu i-a mai dat niciun semn lui Eugen, businessman-ul a insistat să o vorbească cu domnişoara din imagine la telefon pentru a o chema la vila lui ca îi fie asistentă personală. Deşi în anunţ şi în cadrul convorbirilor bărbatul tot spunea că nu le suportă pe femeile fumătoare, acesta a renunţat la ideea lui şi a tot insistat să o vadă pe Alina chiar dacă aceasta i-a spus că fumează. Bărbatul îşi caută de multă vreme o asistentă personală, care să îl ajute şi în afaceri, dar şi în viaţa amoroasă, iar dacă până acum oferea o remuneraţie de 700 de euro lunar, omul de afaceri s-a adaptat la trendul inflaţiei şi a crescut oferta lui la 1.000 de euro lunar, doar ca să o găsească pe femeia care-i place.

Cookies