Locatarii din Confort City vor primi apartamente vacante până la refacerea locuinţelor arse

de:
03 oct. 2012
0 Afișari
Locatarii din Confort City vor primi apartamente vacante până la refacerea locuinţelor arse

Pentru început, precizează dezvoltatorul, toţi locatarii afectaţi vor fi cazaţi, „în următoarele două, trei zile, într-o unitate hotelieră”, unde li se va asigura hrana, urmând ca, ulterior, să le pună la dispoziţie apartamentele vacante din interiorul complexului sau din alte spaţii proprii, până la refacerea locuinţelor.

Potrivit sursei citate de Mediafax, reprezentanţii firmei care a construit complexul vor asigura şi „consilierea şi suportul clienţilor”, pentru refacerea locuinţelor.

Locatarii apartamentelor afectate de incendiul produs marţi la un bloc al ansamblului Confort City sunt transportaţi, marţi seară, la Rin Grand Hotel. Ei merg la hotel cu maşinile proprii sau cu microbuze puse la dispoziţie în acest scop.

Incendiul a izbucnit, marţi după-amiază, la mansarda unui bloc cu 11 niveluri aflat în complexul rezidenţial Confort City al fraţilor Robert şi Ionuţ Negoiţă, primul dintre aceştia fiind acum primar la Sectorul 3 Bucureşti. 

Purtătorul de cuvânt ISU, Daniel Vasile, a declarat că niciuna dintre autospecialele venite la faţa locului pentru stingerea incendiului nu a putut fi alimentată cu apă din complex, căci nu exista nicio sursă. Hidranţii există în clădire, dar nu funcţionează.

Mai mult decât atât, Confort City are mai multe probleme întrucât, după cum B365.ro a atras atenţia din urmă cu un an, complexul rezidenţial este construit într-o zonă interzisă şi nu are toate autorizaţiile de la autorităţi. 

Cookies