Localitățile Chitila, Ciorogârla, Corbeanca și Măgurele intră în carantină. 26 de localități din Ilfov sunt, acum, în carantină

22 mart. 2021
196 Afișari
Localitățile Chitila, Ciorogârla, Corbeanca și Măgurele intră în carantină. 26 de localități din Ilfov sunt, acum, în carantină

Localitățile ilfovene Chitila, Ciorogârla, Corbeanca și Măgurele intră în carantină pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 22.03.2021, ora 22:00, transmite Prefectura județului Ilfov.

Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcția de Sănătate Publică a județului Ilfov și a avizului Institutului Național de Sănătate Publică, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a adoptat în ședință extraordinară hotărârile cu privire la carantinarea zonală:

  • a orașului Chitila
  • a orașului Măgurele, cu satele aparținătoare Alunișu, Dumitrana, Măgurele, Pruni și Vârteju, județul Ilfov
  • a comunei Ciorogârla, județul Ilfov
  • a comunei Corbeanca cu satele aparținătoare Corbeanca, Ostratu, Petrești și Tamași, județul Ilfov;

Propunerile au fost înaintate către Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției în vederea emiterii ordinului Comandantului Acțiunii, informează Digi24.

Luând în considerare cele de mai sus, șeful DSU, Raed Arafat, a emis ordinele de carantinare.

26 de localități din județul Ilfov sunt în carantină

Până în acest moment au fost puse în carantină mai multe localități din Ilfov: Comuna Clinceni, localitățile Dobroești și Fundeni, orașul Bragadiru, localitățile Chiajna, Dudu, Roșu, localitățile Cornetu, Buda, orașul Otopeni, comuna Berceni, localitățile Brănești, Islaz, Pasărea, Vadu Anei, orașul Popești-Leordeni, localitățile Tunari, Dimieni, comuna Domnești cu satele aparținătoare Domnești și Țegheș, comuna Jilava, orașul Pantelimon și orașul Voluntari.

Cookies