Livrator bătut măr de paznicii unui mall din București. L-au „pedepsit” pentru că nu le-a plăcut cum și-a parcat bicicleta

01 iun. 2022
932 Afișari
Livrator bătut măr de paznicii unui mall din București. L-au „pedepsit” pentru că nu le-a plăcut cum și-a parcat bicicleta
Livrator bătut măr de paznicii unui mall din București. L-au „pedepsit” pentru că nu le-a plăcut cum și-a parcat bicicleta | Sursă foto: Captură-observatornews.ro

Un livrator a fost bătut cu pumnii și cu picioarele de trei dinte agenții de pază ai unui mall din București, pentru simplul motiv că lăsat bicicleta parcată într-un loc nepermis.

Livrator bătut de agenții de paza ai unui mall București

Un tânăr în vârsta de 19, care lucrează ca fi livrator de mâncare, a fost agresat de trei agenți de pază ai unui mall din București, conform Obervatornews.ro.

Băiatul a venit grăbit la respectivul centru comercial pentru a ridica comanda pe care o avea și a lăsat bicicleta într-un loc nepermis, pentru a pleca spre client cât mai repede.

Acest lucru i-a enervat extrem de tare pe agenții de pază, care în loc să îl avertizeze pe tânăr, au decis să îl ia la bătaie cu pumnii și cu picioarele.

Cei trei agenți de paza ai mall-ului l-au târât pe curier pentru al duce într-o camera din spate. Văzând cele petrecute, oamenii ce se aflau în mall la momentul respectiv au sărit în ajutorul curierului.

Oamenii din mall l-au salvat

În imaginile filmate de unui dintre martori se poate observa cu agenții de pază încercau să îl bage pe tânăr cu forța într-o anexa a mall-ului. Tot martorul ce a filmat întâmplarea a intervenit pentru al scăpa pe tânăr din mâinile celor trei paznici.

Am încercat să-mi iau comanda, să îmi văd de treabă. Ei se puseseră în fața mea, eu i-am ocolit. Vorbeam cu doamna de la casă și m-au ridicat.

M-au târât, m-au tras, m-au strâns de cămașă. Au încercat să mă ducă într-o cameră în spate unde vă dați seama cu toții ce s-ar fi întâmplat, nefiind camere.

Pe drum li s-a mai alăturat un bodyguard care nu cred că știa, totuși, ce s-a întâmplat, relatează livratorul pentru observatornews.ro.

Nici reprezentanții mall-ului și nici coordonatorul agenților de pază nu au dorit să dea declarații despre acest incident.

Curierul a depus o plângere la poliție împotriva celor ce l-au agresat.

Cookies