Liviu Stancu, Ministerul Justiţiei: Nu găsim un imobil pentru Tribunalul Comercial Bucureşti

de:
28 mai 2014
0 Afișari
Liviu Stancu, Ministerul Justiţiei: Nu găsim un imobil pentru Tribunalul Comercial Bucureşti

‘În România, există trei tribunale de business. S-a hotărât ca această practică să fie mărită, în sensul că va apărea în scurt timp Tribunalul specializat Bucureşti, să îi spunem Tribunalul Comercial Bucureşti, competenţa acestuia fiind toate problemele de business, începând cu recuperarea de creanţe şi terminând cu insolvenţa….Dacă vreţi, dincolo de această istorie, avem o problemă şi lansez către domniile voastre chiar o ofertă: avem probleme cu imobilul, dacă vă puteţi imagina. În Bucureşti sunt clădiri mari, frumoase… nu găsim un imobil în care să realizăm Tribunalul Comercial Bucureşti. Deja pe site-ul Ministerului Justiţiei se va reface procedura de achiziţie publică. Aşteptăm oferte’, a spus Liviu Stancu, la conferinţa Legal Summit 2014, scrie economica.net.

Tribunalul care urmează să fie înfiinţat la nivelul municipiului Bucureşti va fi specializat în domeniile societăţi, registrul comerţului, concurenţă neloială şi insolvenţă.

Pe 25 noiembrie 2013, Ministerul Justiţiei lansa în dezbatere publică proiectul de ordin referitor la operaţionalizarea de la 1 martie 2014 a Tribunalului Specializat Bucureşti.

Cookies